Kaj se je zgodilo z lički in boki Shailene Woodley’?
Zvezda TV serije nam je zaupala, kako je v enem mesecu izgubila 24 kg zahvaljujoč glini
Prvič predstavljeno v oddaji
Dr. OZ:

Ženske in dekleta s celega sveta sanjajo o izgubi teže. Ne glede na to, kakšen tip postave imajo in kakšna je njihova teža. Prej ko bodo izgubile neprivlačno odvečno težo, bolje bo za njih. Predstavniki zabavne industrije so pogosto tisti, ki hitro shujšajo. Danes se bomo pogovorili o izjemni preobrazbi igralke Shailene Woodley. Igrala je v številnih znanih filmih in nanizankah.

Pozdravljena, dragica, res dobro izgledaš! Izvoli, usedi se. Pa začniva. Mislim, da najinih gledalcev ne smeva držati na trnih, torej se kar posvetiva vprašanju, ki si ga zastavljajo prav vsi - kako ti je uspelo tako hitro shujšati?

ŠV:

Živijo, Oz, odgovor je pa - s pomočjo gline. (se zasmeje)

Dr. OZ:

Gledalci cenijo mojo iskrenost: to se mi zdi nekam čudno. (med občinstvom zašumi, saj se gledalci strinjajo z Ozom: «TAKO JE», «O KAKŠNI GLINI GOVORIŠ», «KAKO JE TO MOGOČE») Nam lahko poveš kaj več?

Očarljiva Shailene Woodley odgovori Dr. Ozu: «Shujšala sem s pomočjo gline!»
ŠV:

Ničesar ne skrivam, Oz. Poleg tega sem naveličana govoric o številnih liposukcijskih postopkih, ki naj bi jih opravili pri meni. Shujšati sem morala pred snemanjem nekega filma, kjer je moj lik pristal na samotnem otoku in, logično, tam ni imela hrane, zato so za film potrebovali vitko osebo. Tu ni šlo le za nekih 3-5 kg, šlo je za vsaj 15-17 kg! Prehranski svetovalec, ki je pri slavnih zelo priljubljen, mi je predpisal dieto »350 kalorij/dan«. Na dan sem lahko pojedla le majhen košček lososa, na pari kuhan brokoli in dva jajčna rumenjaka. Tako izgleda 350 kalorij.

Dr. OZ:

Je to sploh mogoče? Za odraslega človeka je to občutno premalo.

ŠV:

OZ, to je bilo strašno! Nisem mogla delati, preprosto nisem imela energije - ne psihične ne čustvene. Zvečer sem bila izčrpana, vendar nisem mogla zaspati. Zdi se paradoksalno, mar ne? Čeprav sem jemala cele pesti protibolečinskih sredstev, sem imela hude glavobole. In za nameček se na prizorišču snemanja nisem prav dobro izkazala- Petega dne diete (istočasno sem bila na snemanju) je bila sprejeta odločitev, da poskusimo poiskati kakšno alternativo. In našli smo jo - to je prehranski dodatek, ki temelji na glini.

Dr. OZ:

Torej hollywoodski prehranski strokovnjak visoko usposobljenim igralkam priporoča uživanje gline? Kakšen pristop ... Dejal bi, da je dokaj radikalen.

ŠV:

Pa saj v resnici ni bilo tako preprosto, kot se sliši, Oz! Pravzaprav sem bila po petih dneh tiste diete pripravljena storiti karkoli, da bi se izognila uživanju le 350 kalorij dnevno. Veste, nisem imela prav veliko časa, s snemanjem so začeli čisto nepričakovano. Hujšanje s funkcionalno vadbo ali kardio vajami sploh ni bila ena izmed možnosti. Rezultate sem morala doseči takoj, ne čez 3 mesece. Tako da ja, morala sem jesti glino.

Dr. OZ:

Šokiran sem! In to navadno glino? Glino, ki jo je povsod galore?

ŠV:

Ne, Oz, ne čisto navadne gline, gre za dodatek, ki vsebuje vulkansko glino - glino bentonite. Kot je dejal moj nutricionist, ima ta dodatek - «Bentolit» - močno razstrupljevalno delovanje in pomaga odstranjevati toksine, in tudi maščobo, iz telesa. Vendar ti ne bi znala podrobno razložiti, kako deluje, za to se raje obrni na strokovnjake, ki ga priporočajo.

Dr. OZ:

Res je, prav imaš. Naš gost je Mihael Rudinski - gastroenterolog in nutricionist zdravstvenega centra, ki promovira zdrav način prehranjevanja.

Pozdravljen, Mihael, povej nam kaj več o glini, ki pripomore k izgubi telesne teže. Razloži nam, prosim, za kaj pravzaprav gre in kakšne so prednosti njenega jemanja. Ali ni to škodljivo?

M.R.:

Živijo, Oz, živijo, Shailene, pozdravljeni, spoštovani gledalci. Če začnemo pri vprašanju glede škodljivosti, lahko povem, da je ta reč POPOLNOMA VARNA, ŠE VEČ, VSI, ki živijo v sodobnih mestih, bi jo morali jemati. Sčasoma se namreč število koristnih komponent, ki spodbujajo naravne procese kurjenja maščob v telesu, zmanjša. Maščobne obloge se ne kurijo več, temveč se le še nalagajo. Oseba se prične rediti.

Glavna naloga sredstva Bentolit je ta, da očisti telo in pripomore k izgubi odvečne maščobe.

Kako pa Bentolit pravzaprav deluje na telo - to je čisto preprosto. Glina Bentonite deluje kot magnet, privlači maščobne celice in razbije maščobne obloge. Te nato absorbira in jih odstrani iz telesa.

Poleg tega dodatne aktivne sestavine, ki jih vsebuje dodatek Bentolit, očistijo kri in pomagajo zniževati odvečni holesterol ter zavirati nenadzorovani apetit. Posledično se obseg telesa začne zmanjševati takoj ko pričnete z jemanjem dodatka.

Dr. OZ:

S tem mislite, da čiščenje telesa pripomore k hitri izgubi telesne teže?

M.R.:

Seveda, Oz, točno tako! Telo se očisti, rekel bi, da se »ponovno zažene«. Izboljša se presnova, metabolizem, in okrepi presnova ogljikovih hidratov. Od takrat telo za svoje delovanje porablja več kalorij, kar pomeni, da se maščobne zaloge pričnejo pretvarjati v energijo, vse to pa pripomore k občutni izgubi teže.

Dr. OZ:

Koliko kilogramov pa lahko človek zgubi s sredstvom Bentolit

M.R.:

To je odvisno od vaše dejanske teže. V povprečju pa lahko izgubite do med 10 – 30 kg. Ko smo pripravljali to oddajo, smo opravili nekaj raziskav v zvezi s tem izdelkom. Da bi lahko sledili morebitnim spremembam, smo ustvarili fokusno skupino, ki jo je sestavljala ena sama prostovoljka - 42-letna gospa, ki je tehtala 97 kg.

Ko je opravila vse potrebne preglede, smo pričeli s preizkušanjem dodatka. Pod nadzorom zdravniške ekipe je ženska cel mesec jemala sredstvo Bentolit. Na koncu vsakega tedna smo beležili njene rezultate:

1. teden
Udeleženka je opazila, da boljše spi in da so njeni sicer pogosti glavoboli izginili.
 • Telesne mere:
 • prsni koš: -3 cm
 • pas: -4 cm
 • boki: -3 cm
Teža: -3 kg
M.R.:
2. teden
Ženska je opazila, da je njen želodec poln, čeprav je pojedla le polovico običajne porcije hrane. Nenadzorovani apetit je bil preteklost. Krvni pritisk se je zahvaljujoč nižjemu holesterolu znižal.
 • Telesne mere:
 • prsni koš: -6 cm
 • pas: -8 cm
 • boki: -8 cm
Teža: -6 kg
M.R.:
3. teden
Ženska je opazila, da se dobro počuti kljub zaužitju hrane, ki ji je sicer obremenila želodec - mlečni izdelki in krompir. To pomeni, da se je proces presnove pospešil. Na črevesnih stenah se snovi, ki bi povzročale proces fermentacije, ne zadržujejo več.
 • Telesne mere:
 • prsni koš: -7 cm
 • pas: -11 cm
 • boki: -10 cm
Teža: -12 kg
M.R.:
4. teden
Ženska je opazila, da ima cel dan veliko energije in da je veliko bolj aktivna. Preizkusi so pokazali upad sladkorja v krvi. Do konca poskusa se je količina maščobe v telesu udeleženke znižala za 9% in ni presegla normalne meje 27%.
 • Telesne mere:
 • prsni koš: -8 cm
 • pas: -14 cm
 • boki: -12 cm
Teža: -18 kg
Fotografije objavljamo s soglasjem udeleženke.
Dr. OZ:

Mihael, stvari, ki si nam jih povedal in ki smo jih videli, si vsekakor zaslužijo našo pozornost. Shailene, koliko kilogramov si izgubila?

ŠV:

Izgubila sem 24 kg.

Dr. OZ:

To je obenem neverjetno in nemogoče! Kako je treba jemati to glino? Jo je treba drobiti? (občinstvo se zasmeje)

M.R.:

Dajte no, Oz! O čem vendar govorite! Da bi pripravili pijačo za razstrupljanje, morate 2 čajni žlički sredstva Bentolit dodati kozarcu vode ali posnetega mleka in to zmešati, da se sredstvo raztopi. To pijačo morate piti vsak dan, neodvisno od obrokov- V stiku z vodo ta vulkanska glina povzroči električne naboje, ki zavrejo ione z negativnim nabojem. To ne pomaga le pri izgubi teže temveč tudi pri nadaljnjih težavah s prebavo.

ŠV:

To je res. Tega ne bi verjela, če se ne bi zgodilo tudi meni. Ampak kar je res, je res. Hujšala sem, čeprav nisem imela občutka, da sem na dieti: bila sem polna energije, lahko sem se osredotočala in sploh nisem bila lačna. Mimogrede, jedla sem takšno hrano, kot jo jem vedno: meso, zelenjavo, krompir, brez katerega preprosto ne morem. Včasih sem na prizorišču snemanja pospravila kakšen krof. Če povzamem, ni mi bilo treba šteti kalorij, boki in trebušček pa so iz dneva v dan postajali manjši.

Dr. OZ:

Shailene, koliko časa si potrebovala, da si dosegla želeno formo?

ŠV:

Približno en mesec. No, saj terapija razstrupljanja s sredstvom Bentolit je dejansko zasnovana za 30 dni. V tem času sem izgubila 20 kg. No, raje bi rekla, da so ti kilogrami kar izpuhteli. Opazila sem, da so mi oblačila že po enem tednu jemanja sredstva Bentolit postala preširoka. Moj obraz je postal ožji in na posnetkih sem izgledala veliko bolje.

Čez en teden smo pričeli s snemanjem tistih scen, v katerih sem bila oblečena le v spodnje perilo. In samo en teden kasneje sem bila tako vitka, da bi se lahko skrila za palmino deblo! Kar pa zadeva moje mere, pa so se mi boki zožali za 25 cm, pas pa za približno 20 cm. Brez diet, stradanja in fitnesa. Telesna maščoba je bila pokurjena, moje telo je postalo izklesano in strokovnjaki za ličenje so poskrbeli, da sem delovala izčrpano, točno tako, kot bi moralo izgledati dekle na samotnem otoku.

Fotografije Shailene Woodley na snemanju filma.
Dr. OZ:

Včasih moraš iti preko sebe, da dobiš vlogo, mar ne, Shailene?

ŠV:

Nikoli nisem bila preveč okrogla, no, mogoče čisto malo (se zasmeje), zato sem bila tega res vesela. Mimogrede, če bi morala izbirati med hujšanjem ali pridobivanjem teže za neko vlogo, bi se raje redila (se zasmeje). To so sanje vsakega dekleta - da lahko poje vse, kar hoče in ji pri tem ni treba skrbeti, ali bo še zlezla v svoje kavbojke. Še več, ko imaš tako dobrega pomočnika kot je Bentolit, ti ni treba skrbeti, kako se po takšni spremembi vrneš v prvotno formo. Zdaj za ta prehranski dodatek povem prav vsem, pravzaprav sem ga kupila tudi za svojo mamo in teto.

Dr. OZ:

Če že govorimo o tem, na katero kliniko oz. h kateremu zdravniku naj bi človek torej šel? Kje je mogoče dobiti to čudodelno glino za hujšanje?

M.R.:

Nikamor vam ni treba iti, Oz. Lahko naročite Bentolit kar na proizvajalčevi spletni strani. Tako se lahko zaščitite pred ponaredki - in teh kar mrgoli - in dobite visokokakovosten izdelek.

ŠV:

Točno tako. Moj nutricionist mi je dal prvi paket, nato sem jih naročila še več na spletni strani proizvajalca . Ko bi le lahko videli dostavljalčev pogled, ko mi je prinesel paket na prizorišče snemanja.

Dr. OZ:

Na naši spletni strani bomo vsekakor objavili naslov spletne strani, da bodo lahko vsi, ki se spopadajo z odvečno težo, posnemali Shailene Woodley in upoštevali Mihaelov nasvet. No, draga gosta, ne bom vaju več zadrževal. Hvala vama za vse.

Kako izgubiti 24 kg v enem mesecu brez stradanja. To je preprosto čudovito!
Shailene Woodley
Naročite zdaj
Dr. OZ:

Mi pa bomo še naprej spremljali predstavnike zabavne industrije in z vami delili novice. Počakajte na naslednjo epizodo Doctorja Oza in prav gotovo vas bo navdušila. Prosim pa vas, da ste pozorni na naslednje: ekskluzivni popust lahko dobijo le naši naročniki. Ne zamudite priložnosti, da Bentolit naročite s 50-% popustom .

Komentarju uporabnikov:
Obožujem Dr. Oza! Takšen svetovljan.
Poročen je, nima smisla, da se obešaš po njem :)
Odlično! V vsaki epizodi nam posreduje koristne informacije. To glino bom naročila in za povrh še s popustom.
Ne oklevajte z nakupom, ne bo vam žal. Edina stvar, ki jo obžalujem, je ta, da sem za Bentolit izvedela tako pozno. Toliko časa sem izgubila z dietami in telovadbo. No, ne morem reči, da sem ga izgubila, vendar nisem dosegla rezultatov, ki sem jih želela. Z njim pa je 12 kg kar odneslo z mojega telesa.
To je čudovito! Moja sodelavka je po porodu shujšala ravno z dieto z glino. Kolikor vem, je Bentolit najboljše sredstvo za hujšanje izmed vseh dodatkov za izgubo teže.
Punce, razmišljam o nakupu, vendar se malce bojim ... Ne morem si predstavljati, da bi to pila ... Bljak!
Hej, čisto nič ni strašnega pri tem. Bati bi se morala le odvečne teže, neukrepanja in kompleksov. Če sem iskrena, sem razmišljala enako kot ti in mislim, da mišljenja ne bi spremenila, če me k temu ne bi spodbudila moj nutricionist in moj psiholog. Za Bentolit sem izvedela, ko so bile za mano številne diete in tudi tableti. Ne morem reči, da mi je bilo jemanje takoj v užitek, vendar sem vztrajala! V 2 mesecih sem izgubila 17 kg! Mož me je takoj nehal varati. Bila sem in še vedno sem neizmerno srečna! Torej se vzemi v roke in naroči paket gline :) Poglej, kako sem izgledala:
Le zmanjšaj količino hrane, ki jo zaužiješ, in ne boš imela težav z odvečno težo! Ženske se bašejo s hrano, nato pa se pritožujejo, če jih možje varajo.
Vedela si, da te mož vara in ga nisi zapustila? To je grozno! Kako lahko ženske to prenašate ...
Se strinjam. Nobene samozavesti ... Jaz tega ne bi prenašala, takoj bi ga vrgla ven. Prava gnida je.
Prejela sem paket! Pričela bom z jemanjem, upam, da mi pomaga.
Že dolgo časa niste slišale ničesar o Shailene, mogoče je zaradi te gline že pod rušo, ve pa ji sledite in popolnoma nič ne razmišljate s svojo glavo. Hujšanje z glino ... To je popolna bedarija.
Ti pa res nimaš pojma. Pojdi na internet, te informacije so javno dostopne. Glina je najboljši naravni antioksidant med vsemi, nič čudnega, da tako dobro deluje pri izgubi teže in izboljšanju splošnega počutja.
Naročite zdaj