KAKO SE LAHKO ENOSTAVNO ZNEBITE 26 ODVEČNIH KILOGRAMOV KAR DOMA
[podroben recept]

Začetna stran > Zdravje > Kako shujšati > Varen recept za hujšanje z zagotovljenimi rezultati

Ste naveličani odvečne teže? Vam pri hujšanju kar naprej spodleteva? Ali običajno ponovno pridobite nazaj vse kilograme, ki ste jih prej izgubili? Si želite obleči najljubšo obleko, a se ne morete 'stlačiti vanjo', kupovanje lepih oblačil pa je za vas prava nočna mora?

'Zahvaljujem se vsem tistim, ki so mi govorili, da sem debela in so name gledali zviška. Če jih ne bi bilo, bi bila še vedno debeluška' trdi Nina Hudina, ki je izgubila 26 kilogramov. Na njeni poti do lepega telesa je preizkusila celo vrsto različnih diet, vendar je bil najenostavnejši način tudi najbolj učinkovit. Nina je podrobno obrazložila ta način, ki pomaga tudi preprečevati ponovno pridobivanje teže. Tukaj je njena nadvse zanimiva zgodba ...

Nikoli nisem bila krhko dekletce in se odvečne teže nisem nikoli prav dobro zavedala. Ko sem spoznala svojega bodočega moža Marka, sem se sprostila in se zavedla šele takrat, ko sem spoznala, da sem se močno zredila.

Ko sem spoznala Marka, sem se sprostila in se zavedla šele takrat, ko sem spoznala, da sem se močno zredila.

Z Markom sem v vezi že več kot 7 let, imava tudi dva čudovita otroka. A do nedavnega sva, kot se temu običajno rekla, 'živela drug mimo drugega'. Mark je živel v svojem lastnem stanovanju, veliko delal in me občasno obiskoval. Nato pa ponovno odhajal.

Že od začetka najine veze sem bila stalno v pričakovanju, kdaj me bo zaprosil za roko. To so bile moje sanje!

Kdaj bo končno pokleknil pred menoj? To so bile moje sanje!

Ko sem prvič zanosila, sem bila prepričana, da se bova zdaj pa prav zares poročila. Vendar nisem imela te sreče. Mark me je še naprej obiskoval, jaz pa sem ga še naprej čakala ...

Ko se nama je rodil starejši sin, sva bila presrečna. Otroka je posvojil, me obdal s skrbjo in mi pomagal pri vsem. Čutila sem, da naju ima rad, ampak to je bil njegov poseben način izkazovanja te ljubezni.

Ko je moj sin praznoval drugi rojstni dan, sva se odločila za dvotedenski izlet na obalo. Morje, sonce in pesek. Tako zelo sem pogrešala počitnice!

V Egiptu sva bivala v prijetnem hotelu, ob lepi plaži in z 'all inclusive' ponudbo. To je bilo popolno za naju.

Na plaži sem nenadoma opazila, da Mark dolgo časa opazuje neko dekle. Nič nisem rekla, temveč sem se odločila, da ga bom opazovala. Najprej sem mislila, da se je zaljubil na prvi pogled. Nato pa je svojo pozornost preusmeril na drugo dekle, nato še na naslednjo in temu ni bilo konca!

Besna sem bila! Kot da moj sin in jaz ne bi obstajala.

Nenadoma me je zadelo, da so mu enostavno všeč vitka dekleta!

Nikoli nisem želela izpasti kot ljubosumna trapa, zato sem se poskušila umiriti in razmisliti. Hitro sem doumela, da imajo dekleta, ki jih je opazoval, nekaj skupnega - vsa so bila dvakrat vitkejša od mene! Ta misel me je zadela kot strela. Enostavno so mu všeč vitka dekleta! Morda tukaj tiči vzrok njegovega ravnanja v najini vezi???

Našla sem fotografijo, na kateri me drži v svojem objemu in pri tem strmi v še eno 'vitko dekle', prepričajte se na lastne oči:

Mark mi nikoli ni povedal, da mu moja postava ni všeč. Nikoli me ni prosil, da shujšam ali kaj podobnega. Vendar snubitve tudi ni bilo, ne glede na to, kako sem si je želela.

Te misli so me preganjale cel čas. S stresom sem se spopadala s pomočjo 'all you can eat' ponudbe. Med tema dvema tednoma sem jedla za tri.

Po vrnitvi s počitnic sem se stehtala in bila šokirana. Skupaj z ogorelo kožo sem iz sončnega Egipta nazaj prinesla dodatnih 9,5 kilogramov. Bila sem na robu živčnega zloma.

Po internetu sem začela iskati izdelke za hujšanje, nekaj tednov kasneje pa sem ugotovila, da sem drugič noseča! Moje počitnice so bile plodne v vseh smislih. Seveda sem v svojem stanju pozabila na hujšanje, saj sem bila z mislimi popolnoma drugje ...

Vseeno pa sem sumila, da Marku kot ženska nisem všeč.

Nisem mogla nehati razmišljati o tem, da Marku kot ženska nisem všeč. Skoraj sem se odločila za splav. Zelo sem vesela, da mi je kategorično prepovedal, da bi na splav sploh pomislila.

Tako sva torej dobila še enega otroka, še enega sina. Zgodovina se je ponovila. Mark je posvojil otroka in nas obdal s skrbjo, ljubeznijo in pozornostjo. A le takrat, ko je bil pri nas. V mojem stanovanju ni bilo niti ene njegove stvari, razen njegove zobne ščetke, zato sem se osredotočila na otroke in se tako spoprijemala s položajem.

Ko sem prenehala z dojenjem, me je ponovno pričela glodati misel na hujšanje. Nisem mogla pozabiti tistih počitnic in Markovih občudujočih pogledov, usmerjenih na tista vitka dekleta, v najini vezi pa se ni spremenilo nič. Še vedno sem tehtala 88 kilogramov.

Takrat sem tehtala 88 kilogramov. In nato sem se odločila!

Odločila sem se, da je čas za spremembo. Preizkusila sem vse mogoče: diete, morda kakih ducat različnih, različne fitnes programe, ovijanje telesa, posebne masaže itd. Vse te zadeve mi niso pomagale ali pa so mi pomagale le začasno - ko sem kilograme izgubila, so se bliskovito hitro vrnili nazaj.

Srečala sem dekle, Amalijo, v neki slaščičarni, in v tistem lokalu je bila to ena izmed tistih deklet, ki je rodila v isti porodnišnici kot jaz, ravno takrat, ko sem rodila svojega drugega otroka. Komaj sem jo prepoznala, včasih jo je bilo še za polovico več od mene, zdaj pa je bila skoraj trikrat vitkejša kot pred porodom!!!

'Neverjetno!' se zaradi razburjenja nisem mogla zadržati, ko sem jo pozdravljala. 'Ne morem verjeti svojim očem! Amalija, si to res ti?!'

'Malce manj me je, kot me je bilo prej, kar ne?' mi je rekla in se mi nasmehnila, medtem ko je kupovala nekaj piškotov.

'Pa tudi sladice ješ?! Kako ti je to uspelo? Kako??? Poizkusila sem s športom, dietami, savnami in podobni, vse sem poizkusila! Uspelo mi je znebiti se največ 3 kilogramov, za teden ali dva, nato pa sem jih ponovno pridobila 7!' Bila sem popolnoma na robu solz, česar se prav dobro spominjam, saj so ljudje v trgovini pričeli buljiti vame.

'Nina, kakšne diete neki, kakšne savne, se ti mar meša? Imam idejo. Pridi, greva k meni, da poklepetava, moj mož je zdaj v službi, privoščili si bova skodelico čaja in se pogovorili. Jaz si bom privoščila eno tortico, ti pa lahko spiješ kozarec tople vode,' je vzkliknila Amalija in me zvito pogledala. 'Vse ti bom povedala in pokazala, celo poizkusila boš lahko'.

'Nina, kakšne diete neki, kakšne savne, se ti mar meša?'

Močno me je zanimalo, o čem govori in takoj sem privolila. Poleg tega je bil Mark na dvotedenskem poslovnem potovanju, zato je zadnje trenutke pred odhodom posvetil otrokoma, jaz pa sem imela nekaj časa zase.

Amalija je izgubila 33 kg dobesedno v 3,5 mesecih, takoj ko je nehala dojiti. Ni bila na dieti, ni se postila in ni hodila v telovadnico. Živela je svoje običajno življenje in se pri ničemer ni omejevala.

Njeno telo je postalo vitko kot telo mladega dekleta. In, kako nenavadno, tako drastična izguba teže na njeni koži ni pustila nikakršnih posledic v obliki strij. Mislila sem, da bi jo Mark prav z užitkom opazoval.

Prevzela so me močna čustva, ko sem ugotovila, kako enostavno se je na vse odzvala, kako preprosto in varno je lahko hujšanje za vsako žensko, ki si želi izgubiti odvečno težo. Njen recept za hujšanje me je enostavno šokiral!

Še predobro se spomnim, skozi kakšen pekel sem morala iti, ko sem poskušala zgubiti tiste osovražene kilograme. Prava nočna mora! Spomnila sem se, kako sem bila potrta, ko sem bila na dieti, kako sem se stalno prepirala z Markom, kako sem bila stalno živčno napeta in kako sem, ko nisem mogla več, jedla vse, kar sem videla.

Vznemirljivo je bilo tudi, glede na vse, kar sem morala prestati, da vse skupaj ni imelo nobenega smisla in da bi moralo hujšanje potekati drugače. Sram me je priznati ampak s tem čustvom sem se spopadla prav v tistem trenutku, ko sem izvedela, kaj točno moram narediti.

Zdaj pa prisluhnite in bodite pozorni na to, kaj mi je Amalija povedala!

Najučinkovitejši izdelek za hujšanje je aktivno oglje. Ko je le-to v telesu, odstranjuje toksične snovi na dva načina: najprej z absorbcijo in svojo porozno strukturo. Nato pa s pomočjo katalitične redukcije (procesa, ki negativno nabite ione onesnaževalcev prisili, da jih pričnejo privlačiti pozitivno nabiti ogljikovi ioni).

Aktivno oglje veže toksine, ki se nahajajo v človeškem telesu, te povezane molekule pa preko prebavil hitro odstrani iz telesa.

Kot zanimivost naj dodamo, da so levji delež koristi oglja odkrili že prebivalci starodavne Indije in Kitajske, ki so s pomočjo oglja prečiščevali vodo za pijačo in vino. Po tolikih stoletjih so tudi dietetičarji prepoznali oglje kot enega izmed najučinkovitejših načinov razstrupljanja.

Ko smo prispeli, mi je Amalija postregla ogljeno kavo. To ni bila navadna kava z mlekom, bila je črna. Najprej sem bila presenečena, nato pa sem ugotovila, da je imel ta napitek čisto podoben okus kot običajna kava z močno spenjenim mlekom. Slastna je bila.

'To je skrivnost mojega vitkega telesa, ogljena kava Black Latte' mi je rekla Amalija. Pokazala mi je embalažo s črnim prahom, ki ga je uporabila za pripravo te pijače. Za to ne potrebuješ posebnega kavnega avtomata. Prah lahko le dodaš skodelici vroče vode.

'To je skrivnost mojega vitkega telesa, ogljena kava Black Latte' Pokazala mi je embalažo s črnim prahom, ki ga je uporabila za pripravo te pijače. Za to ne potrebuješ posebnega kavnega avtomata. Prah lahko le dodaš skodelici vroče vode.

To naj bi pila enkrat dnevno, po možnosti zjutraj. Nato se bo telo vseh odvečnih kalorij znebilo preko dneva in jih ne bo skladiščilo v maščobo. Si lahko mislite? To je res sanjsko!

'Pa saj to ne more biti res! Je res tako preprosto?' sem zamomljala.

'Lahko verjameš ali ne, to je tvoja izbira. Če imaš rada izzive, izvoli in naj bo tvoje življenje še naprej zapleteno. Želela si izvedeti, kaj se mi je zgodilo in vse sem ti povedala. Zdaj pa je odvisno od tebe. Jaz nisem prodajalka, moj namen ni, da ti ta izdelek kupiš. Poskusi ga, če želiš, lahko piješ vodo, če ne želiš, zaradi mene lahko tudi prenehaš jesti. Mimogrede, bi piškotek?' me je vprašala Amalija in mi ponudila moje najljubše eklerje.

'Ne, hvala. Mislim, da moram oditi'.

Takrat si niti v sanjah nisem predstavljala, da bo tista ura in pol obrnila moje življenje na glavo ...

Izmenjali sva si telefonski številki, nato pa sem odšla. Pri Amaliji sem bila uro in pol. In takrat si niti v sanjah nisem predstavljala, da bo tista ura in pol obrnila moje življenje na glavo ...

Odločno sem pohitela domov. Prižgala sem računalnik in v hipu naročila Black Latte na spletni strani, ki mi jo je dala Amalija. V treh dneh je paket prispel in pričelo se je moje potovanje!

Stehtala sem se. Tehtnica je pokazala 88,4 kilogramov . Od tega dne dalje so moja jutra vedno vključevala skodelico napitka Black Latte.

Naslednji dan sem ponovno stopila na tehtnico - 88,5 kg. Pridobila sm 100 gramov! Če bi rekla, da sem bila samo malce vznemirjena, bi se zlagala. Prava panika me je zgrabila.

Pričela sem klicati Amalijo.

'Nina, pomiri se. Teža prične padati po 4. ali 5. dnevu. Ti samo uporabljaj ta izdelek in naslednjih 5 dni pozabi na tehtnico in videla boš, kakšen bo napredek,' mi je odgovorila Amalija. Slišati je bila nekoliko skrivnostno.

Tako sem nadaljevala s pitjem napitka. Nisem uvedla nobenih posebnih sprememb v svojo prehrano, samo skodelico Black Latte vsako jutro. Zelo me je zanimalo, kaj se bo zgodilo. Še vedno nisem verjela, da bom začela hujšati brez kakršne koli spremembe v moji prehrani in življenjskem slogu.

6. dne sem se vzpela na tehtnico. Noge so se mi tresle od vznemirjenja. Zaprla sm oči, saj sem se bala pogledati rezultat, čez nekaj sekund pa sem jih le odprla. Tehtnica je kazala 83,3 kilograme.

Izgubila sem 5 kilogramov in 100 gramov v prvih 5 dneh brez spreminjanja prehrane ali telovadbe.

Teh prvih izgubljenih številk sem se naučila na pamet. Neverjetno je bilo! Srce mi je bilo v prsih in od navdušenja sem komaj dihala! Uspelo mi je!!!

Moj meni za naslednji teden se ni nič razlikoval od mojega običajnega menija. Z eno izjemo - vsak dan sem popila skodelico mojega najljubšega napitka Black Latte .

Prepovedala sem si tehtanje, vendar sem tudi brez tehtnice videla, da izgubljam težo. Včasih sem začutila prijetno toploto v rokah, trebuhu in stegnih, imela sem obilico energije, kot je nisem imela že dolgo. Moja stalna utrujenost je izzvenela.

Ko sem stopila na tehtnico naslednji teden, sem skoraj omedlela. Kazala je 74,4 kilograme. To je pomenilo, da sem v enem tednu izgubila še dodatnih 9 kilogramov.

V 12 dneh sem postala 13 kilogramov in 700 g lažja!!!

Samo predstavljajte si sebe, če bi nenadoma imeli veliko kilogramov manj. Predstavljajte si, kako bi se počutili. Predstavljajte si, kako dobro bi bilo, če bi si bili všeč. Nato boste razumeli, kako sem se počutila tisti trenutek.

Seveda sem opazila, da so mi obleke postale ohlapnejše. Nisem pa si mislila, da sem dejansko izgubila 14 kg v manj kot 2 tednih, enostavno nisem mogla verjeti mojim očem!

To je bilo dva dni pred Markovim prihodom. Zamislila sem si njegovo reakcijo na te spremembe in se počutila, kot da so mi zrasla krila in da bom poletela. Tudi otroka sta se veselila ponovnega snidenja z očetom in daril, ki jih vedno prinese s poslovnih potovanj.

Na dan Markovega njegovega prihoda smo pripravili slavnostno večerjo, nekaj slastnih obrokov, pripravila pa sem tudi njegov najljubšo praško torto, ki je nisem delala že vrsto let. Nič več se nisem bala sladkarij!

Mark je prispel v trenutku ko smo pripravili mizo. Ko sta zaslišala odklepanje vrat, sta otroka pohitela k vratom, da bi stekla očku v objem.

Vrata so se odprla, Mark je stal na verandi z velikim šopkom rož in škatlami igrač za otroka. Fanta sta stekla k očetu, on pa je preko njunih glav pogledal v mojo smer in ostal odprtih ust. Škatle so mu popadale iz rok. Tudi šopek je padel na tla.

Otroka sta skakala od sreče, ko sta pregledovala svoja darila, Mark, ki kar ni mogel umakniti pogleda z mene, pa se je sklonil, da bi pobral rože.

Čez nekaj sekund sva bila sama v hodniku. Mark je nepremično stal z rožami v rokah, kot bi bil začaral ali kaj podobnega, jaz pa sem bruhnila v smeh in mu šopek vzela iz rok.

'Je kaj narobe? Pridi, vstopi!'

'Ti... Kaj se ti je zgodilo... Kako???' je jecljal Mark in stal kot vkopan.

'Me boš poljubil ali boš kar stal tam?'

Mark me je nenadoma zgrabil, me dvignil v zrak in pričel poljubljati, jaz pa sem se medtem smejala. Sijal je od sreče. Opazila sem, da je oboževal moj novi videz .

'To je dovolj, postavi me dol, umijmo si roke in pojdimo skupaj na večerjo!'

Zvečer je bil Mark napet. Ko sem otroka spravila spat, je planil name, kot bi bilo prvič. Noč, ki je sledila, je bila vroča, polna strasti in ne spomnim se, kdaj sem se nazadnje počutila tako zaželjeno. Popolnoma izčrpana sva zaspala, ko se je pričel delati dan.

Naslenji dan je Mark predlagal, da si privoščimo družinski izlet na morje, za 10 dni. Prejšnji dan so sklenili pomemben posel in za nagrado dobili nekaj prostih dni in dodatno plačilo.

Od sreče sem skakala do stropa, in še nikoli nisem bila tako srečna kot takrat!

Takrat sem delala kot računovodja v večih podjetjih in delala večinoma od doma. Nič urgentnega se mi ni obetalo tisti teden in lahko sem si vzela teden ali dva premora, brez oklevanja. Otroka sta bila navdušena nad tem, da gresta na morje!

Tokrat smo izbrali Tunizijo. Bivali smo v dvoposteljni sobi v hotelu s štirimi zvezdicami. Izlet je vključeval neomejene obroke, kar je bil odličen preizkus za moj skrivni recept! Komaj sem tudi čakala, da vidim, kako se bo Mark vedel, ko bova prišla tja.

Vsa njegova pozornost je bila usmerjena name. Ja, to je bila moja osebna zmaga!

Čez en teden sva uživala na čudoviti, topli tunizijski plaži, ob kristalno čistem morju in uživala v šumenju valov. Mark ni odvrnil pogleda z mene in me tudi za minuto ni zapustil. Vsa njegova pozornost je bila usmerjena name. Drugih žensk tudi pogledal ni. Da, to je bila moja osebna zmaga!

Jedli smo obilne obroke, pri ničemer se nisem zadrževala. Meso, krompir, pivo, slanina in jajca, žemljice in torte - celoten paket tunizijskega all-inclusive paketa smo dodobro izkoristili. Jaz sem jedla manjše porcije, saj nisem želela pretiravati. Seveda nikoli nisem pozabila popiti skodelice napitka Black Latte .

Kasneje tistega večera, ko sta otroka zaspala po celodnevnem igranju in plavanju, sva z Markom popila malo vina, se crkljala na balkonu naše hotelske sobe, se dolgo pogovarjala in strmela v luno. Nato me je Mark vzel v naročje in me odnesel v spalnico, kjer sva se ljubila tako strastno kot še nikoli od dne, ko sva se spoznala. In to se je zdaj dogajalo vsakodnevno. Čutila sem, da bi lahko od tako velike sreče kar umrla!

Zadnji dan pred odhodom, ko sem stala na balkonu sobe, me je Mark prosil, naj zaprem oči. To sem tudi storila in slišala, kako je šel nazaj v sobo in se nato vrnil na balkon.

'Odpri oči!' je Mark vznemirjeno rekel.

Odprla sem jih. Mark je pred mano klečal na desnem kolenu. V roki je držal zlat prstan.

'Bi se poročila z menoj?'
Za sekundo se mi je zameglilo pred očmi. Na te besede sem čakala vseh teh dolgih 7 let!

Na te besede sem čakala prav vsak dan. Sanjala sem jih in si neštetokrat predstavljala, da mi jih izreče. Čutila sem, kako se mi oči polnijo s solzami.

'Ali misliš resno?' Nisem našla boljših besed.

'Popolnoma! Ti si najboljša, najlepša in hočem, da postaneš moja žena. Zares! Nič več nočem prihajati in odhajati. Hočem, da vedno živiva skupaj!'

Izbruhnila sem v jok, se mu vrgla v objem in zašepetala skozi solze: 'Da, hočem to!'

Takoj ko sva prišla domov, sva šla na krajevni urad in vložila prošnjo.

Pozabila sem na svoje težave s težo. Na morju sem izgubila 7,5 kilogramov v desetih dneh, medtem ko sem jedla all-inclusive obroke in pila Black Latte.

Toliko se je dogajalo v mojem življenju, da sem popolnoma pozabila na moje težave s težo. Tokrat sem izgubila 7,5 kilogramov med počitnicami z all-inclusive obroki in napitkom Black Latte - Ni bilo več 1 kilogram na dan, ampak iskreno povedano sem zdaj jedla več kot takrat, ko sem bila tam.

Potem si niti nisem prizadevala, da bi hujšala. Še naprej sem pila Black Latte vsak drugi dan. To mi ni preprečilo izgube dodatnih 5 kilogramov do poroke .

Najina poročna slovesnost je bila zelo zabavna, Amalija je bila moja priča, saj sva se v vmesnem času zelo spoprijateljili. Neskončno sem ji bila hvaležna za ta neverjetno enostaven recept za izgubo teže .

Nato mi je Mark priznal, da si je na skrivaj vedno želel, da bi bila vitka.

Rekel mi je, da ga je moja preobrazba obnorela. Rekel mi je, da si je že od nekdaj želel, da bi bila vitka, točno takšna, kot sem bila sedaj. Seveda mi tega nikoli ni priznal, saj me ni želel užaliti. Zelo je obziren, tale moj mož!

P.S. Z Markom sva poročena že 3 mesece. Najin naslednji korak je prodaja najinega stanovanja in nakup velike hiše, kjer nam bo vsem skupaj bolj udobno.

Zdaj tehtam 62 kilogramov in 300 gramov in moja teža je nespremenjena, čeprav sem nehala piti Black Latte pred enim mesecem. Skupaj sem izgubila 26 kilogramov in 100 g in po 7 letih veze sva še vedno globoko zaljubljena. To je fantastičen občutek, vam povem, in čutim, da si ga zaslužim!

Izgubila sem 26 kilogramov in 100 g. Moje sanje so se uresničile!

Moje sanje so se uresničile! Moje sanje so se uresničile! Še bolje kot v sanjah! Seveda mi je pri tem pomagalo naključje, in to je, da sem srečala Amalijo. To je bilo le naključje. In jaz sem ga izkoristila.

Takšne priložnosti se dogajajo prav vsem izmed nas, čeprav so izjemno redke. Številni med nami so tako zasedeni z vsakodnevno rutino in hlastanjem za denar, da v svojem nezaupanju do sveta takšne priložnosti preprosto prezrejo.

Moj nasvet: vedno izkoristite vašo priložnost pri vsem: kar koli se vam dogaja v življenju, kateri koli ljudje, ki jih srečate v svojem življenju, so tam z nekim razlogom, zgodbe, ki jih berete, so tam z nekim razlogom, vse! Ko doumete, da imajo nek pomen - ne čakajte, zgrabite priložnost! To je skrivnost do doseganja največje sreče v življenju . Ko boste izkoristili svojo priložnost, boste videli, kako zelo se bo izboljšalo vaše življenje, na način, kot si ga nikoli niste predstavljali.

Ko sem poslušala Amalijino zgodbo, sem tudi jaz najprej pomislila, da gre za potegavščino. Vendar sem njen recept vseeno preizkusila, ta napitek Black Latte , saj o nečem ne moremo biti prepričani, dokler tega ne preizkusimo. Lahko bi ravnala kot dvomljivec in enostavno šla mimo te priložnosti, moje življenje pa bi bilo še vedno v razsulu. V najboljšem primeru se ne bi spremenilo nič. Še več, nikoli ne bi izvedela, da sem zamudila svojo priložnost ...

Za tiste, ki ste trdno odločeni, da boste postali srečnejši, lepši, privlačnejši in noro zaželeni, bom storila tisto, kar je Amalija enkrat storila zame, ko sem jo spoznala. Pokazala vam bom, kje lahko najdete stran proizvajalca napitka Black Latte , o katerem mi je govorila. Samo kliknite na zeleni gumb 'POJDI NA SPLETNO STRAN PROIZVAJALCA', ki ga vidite spodaj in stran se bo odprla. Vse ostalo je v vaših rokah.