Kako v enem tednu odpraviti cistitis brez antibiotikov

Februar 2019: strokovnjaki Svetovne zdravstvene organizacije odkrili, zakaj cistitis ostaja najpogostejša urološka bolezen.

Zaradi posebnosti ženskega telesa (zaradi kratke in široke sečnice je telo bolj dovzetno za mikrobe) slednje kar 30-krat pogosteje obolevajo za cistitisom kot moški. Statistično se s to boleznijo sreča 20-25 % žensk, torej ena izmed štirih, vsaj enkrat v življenju, medtem ko se jih 15 % sooča s kroničnimi oblikami vnetja.

V 80-90 % je krivec za vnetje sluznice mehurja bakterija E coli oz. bakterija Escherichia Coli. V drugih primerih cistitis povzročajo stafilokoki, streptokoki, spolno prenosljive glivice in hipotermija.

Kako nevaren je cistitis

Izjemno pomembno je nemudoma začeti z zdravljenjem, ker lahko cistitis vodi v zelo resne zaplete: vnetje se lahko razširi celo do ledvic. Če cistitisa ne zdravimo, se lahko vnetje razvije v pielonefritis - vnetje ledvičnih tkiv, ki ga spremljajo simptomi, kot so povišana telesna temperatura in bolečine v hrbtenici.

Prav tako se ob nezdravljenju bolezen razvije v kronično obliko, na primer cistalgijo (trajna ostra bolečina med uriniranjem). Naslednja stopnja predstavlja krčenje mehurja in moteče delovanje mehurja.

Kako se znebiti cistitisa: mnenje strokovnjaka
Vasja Košir, urolog, UKC

Včasih se za lajšanje ostre bolečine in neprijetnega občutka, ki ju povzroča cistitis, uporabljajo grelci. Vendar pa je to zelo nevarno, saj se bo bolezen po vsej verjetnosti razvila v kronično obliko s pripadajočimi zapleti. V tem primeru je jemanje antibiotikov neizogibno, neizogibni pa so tudi stranski učinki.

Irina Andrejko, strokovnjakinja na področju urogenitalnih bolezni, center za zdravje žensk

Prav pogosto se ljudje zaradi občutnega poslabšanja stanja ali razvoja kronične oblike bolezni zatečejo k homeopatiji. Med zdravstveno stroko je ta vrsta zdravljenja še vedno kontroverzna, saj je metoda precej neučinkovita. Glede na statistične podatke je metoda učinkovita pri le 17 %.

Andrej Lampe, urolog, dr. med.

Moje priporočilo pacientom s cistitisom: ne nosite oprijetega sintetičnega spodnjega perila. In drugič, počivajte, kolikor se le da. In nenazadnje: jemljite dodatek CytoForte . Danes je ta dodatek edini izdelek z izjemno učinkovitim delovanjem brez stranskih učinkov. Neprijetni simptomi izginejo že po 17 minutah, ko vzamete CytoForte. Enomesečni tretma preprečuje ponovni pojav bolezni.

Visoka učinkovitost CytoForte izvira iz kompleksa aktivnih naravnih sestavin, na katere bakterije, ki so krive za nastanek cistitisa, ne morejo razviti odpornosti. To so:

  • Izvleček brusnic: baktericidno delovanje, lajša vnetje
  • Cink: obnavlja celice in tkivo sluznice, ki jo je prizadelo vnetje
  • Vitamin E: preprečuje proces vnetja v telesu in obnavlja delovanje urinarnega sistema
  • Vitamin B6: proizvaja protitelesa, ki zavirajo patogene mikroorganizme v telesu

Priporočen odmerek: 1 kapsula zjutraj in zvečer, ne glede na čas obroka. Za dolgotrajne rezultate se lahko tretma ponovi po 5-10 dneh.

Product
Dobre novice: zdaj lahko CytoForte kupite iz udobja vašega doma.

Jasno je, da si farmacevtska podjetja prizadevajo za čim večje dobičke, zaradi česar so marže na zdravila vsaj 200-odstotne. Iz tega razloga proizvajalec izdelek prodaja le na uradni spletni strani. Bodite pozorni, da izdelka ne kupujete preko nepoznanih spletnih strani.

Komentarji uporabnikov
Maša

Ta nadloga me muči že dva tedna. Jemala sem neke tablete, ampak ni bilo nobenega učinka. Trenutno tale članek berem s pekočimi bolečinami v trebuhu. Mislim, da bom jaz tudi naročila ...

Mihael

Moja žena se je kar pogosto soočala z vnetji, čeprav se je pazila. Pred letom ali malo več ji je zdravnik predlagal CytoForte Po končanem zdravljenju se ni več nikoli pritoževala nad kakšnimi simptomi. V njenem imenu priporočam!

Suzi

Vnetje mehurja se mi pojavi 3 ali 4 krat na leto. Vsako leto! Prava nočna mora! Kar naprej se mi pojavlja in res ne vem, če bi verjela da obstaja zdravilo ki bi mi lahko res pomagalo.

Viki88

Živijo. Suzi, ne obupaj, prosim te! Jaz sem tudi že vrgla puško v koruzo potem ko sem preizkusila sto in eno stvar. Poskusila sem celo z urinoterapijo! Nič mi ni pomagalo tako kot CytoForte ! Toplo priporočam.

Nazana

Hvala za nasvet! Bom naročila

Infinity

Jaz sem tudu naročila. Moje prvo spletno naročilo! Nisem vedela da bo tako preprosto! Samo pustila sem svoj tel šteivlko in poklicali so me!

Jasmina

CytoForte deluje odlično! Jaz sem imela kronični pielonefritis in pojavil se je vedno ko sem bila kaj pod stresom ali prehlajena ... Zdravim se že skoraj 4 leta- Poskusila sem že marsikaj ampak brez posebnega napredka. Po nasvetu zdravnika sem pred letom dni začela jemati CytoForte in bolezen je izginila. Pozabila sem že kako je!

Beti

Pri meni se je kar naenkrat pojavilo: pogosto na stranišče, nelagodje, bolečina ... Ko moram zadrževati urin, je potem prav temne barve. In vsakič ko grem na wc moram iti čez nekaj minut še enkrat. Ko se premikam je boljše in bolečina ni tako izrazita. Je to cistitis?

Divja

Beti, to je akutni cistitis! Takoj moraš začeti z zdravljenjem, preden se razvije kronična oblika!

Flora

Prijateljica mi je priporočala CytoForte ker ji ga je njej predpisal zdravnik ko je imela iste probleme. Po enem tednu se je že počutila boljše.

Ilka

Hvala za tako zanimiv članek! V Sloveniji je sama korupcija, bolj kot gledaš slabše je. Hvalabogu lahko še kaj kupimo na spletu brez marž!

Monika

Pred kratkim sem gledala oddajo o farmacevtskih družbah v Sloveniji. Novinar je nekaj raziskoval in mislim da so rekli da so marže v farmaciji tudi 300%.

No name

Kronični cistitis

Avtor članka:
  • Urolog, dr. med
  • Avtor številnih medicinskih del
  • Raziskovalec

Klinična preskušanja dodatka CytoForte znotrja skupine 145 prostovoljcev so pokazala, da simptomi izzvenijo po 3 dneh jemanja dodatka.

Pri 79 so bolečine med uriniranjem izginile prvi dan jemanja dodatka.
Pri 40 je vnetje izginilo drugi dan jemanja dodatka, kar so potrdile tudi analize.
Študija je nadalje pokazala učinkovitost dodatka tudi pri poznih stadijih bolezni.
Product