Nasveti uporabnikov: MamaFilippa077
Kako se znebiti cistitisa brez antibiotikov?
Maribor
Ana 4 let

SOS! Res potrebujem vašo pomoč. Zadnjič sva šla s sinčkom na daljši sprehod z vozičkom, ker zunaj na zraku zaspi kot angelček. Mislim, da sem se prehladila. In razvil se je cistitis. Tri dni se že mučim z ostrimi bolečinami in hodim na stranišče vsakih 5 minut. Tako sem izčrpana! Ali kdo kaj ve o tem, ste to že imele, kako ste se pozdravile? Upam, da mi bo lahko katera pomagala.

21
Komentarji uporabnikov:
Ljubljana
Peter 5 let
Najboljši odgovor

S tvojo težavo se pa lahko poistovetim! Meni se je cistitis razvil med nosečnostjo, zaradi oslabljenega imunskega sistema. Začelo se je ravno nekje okoli zime. Poskusila sem različne stvari. Tableti so pomagali samo začasno in toliko sem jih že jemala, da me je bolel že želodec. Tako sem se odločila za naravne metode. Ena najboljših stvari, ki sem jih poskusila, je bil nedvomno CytoForte .

In res niso to neka smrdljiva zelišča, ki jih s težavo pogoltneš. Sestavine so različni vitamini, cink, izvlečki kamilice in brusnice. Prebrala sem da te sestavine zelo dobro blažijo vnetje in bolečine.

Sama sem CytoForte jemala 10 dni dvakrat na dan. Simptomi izzvenijo drugi dan jemanja, potem se odpravi tudi vnetje. Po enem tednu več nisem vedela, kaj je to cistitis! Opravila sem celoten tretma, da bi si zagotovila popolno zdravljenje. Zdaj sem že dve leti brez vsakršnih simptomov in povsem zdrava! Preberi več tukaj O nas CytoForte , kako deluje ipd. Srečno!

Ljubljana
Nina 1 leto 7 mesecev Marina 2 leti 1 mesec

Mami mi je naredila nekaj z zelišči. Ampak če sem spila preveč sem dobila alergijsko reakcijo z izpuščaji.

Odgovori
Ljubljana
Jana 1 leto 10 mesecev

Jaz sem tudi imela to bolezen. Cistitis in vse težave z njim! Včasih je ok ampak včasih je res nadležno!

Odgovori
Ljubljana
Pavle 7 mesecev

Jaz sem se tudi cistitisa znebil z CytoForte , zdravnik mi je priporočal. Punce, nočem se preveč hvaliti in si priklicati smole, ampak zdaj sem super že 6 mesecev.

Odgovori
Jesenice

Pazite, da vam je v noge toplo. In redno hodite na preglede. Podpiram naravna zdravila, kemične snovi škodujejo zdravju.

Odgovori
Piran

Veliko ljudi ne razume, kaj je cistitis in bolečino preprosto ignorirajo in raje vzamejo kakšen analgetik. To vodi v nenehna vnetja ki lahko postanejo kronična. Tako je bilo tudi z mojo prijateljico. Zato punce ne zanemarjajte opozorilnih znakov!

Odgovori
Brežice
Slovenija
Julija 7 let

Jaz imam kronični cistitis in bojim se da je že prepozno za zdravljenje. Nisem ukrepala, ko bi morala, in zdaj mi je resnično žal. Zdaj se sicer pazim, da se ne prehladim, da me ne zebe ...

Odgovori
Idrija
Helena 3 let Diana 6 let

Kvasiš neumnosti :) zdaj se da pozdraviti tudi brez antibiotikov. Moja mami je imela cistitis več kot 10 let in zdravniki niso vedeli kaj. Jaz sem ji naročila CytoForte preko interneta. Najprej ni hotela poskusit ker da ne verjame da bi ji pomagalo. Ampak ji je! Zdaj je zdrava že 3 leta. Zadnjič je bila pri ginekologinji in testi so pokazali res dobre rezultate, brez škodljivih bakterij. Vsem ženskam priporočam tale tretma tudi že kot preventivo!

Odgovori
Ljubljana

Punce, v treh drogerijah sem že bila pa ni ne duha ne sluha o cyto forte . Kje ste to kupile?

Odgovori
Črnomelj

Kot jaz vem se prodaja na internetu na uradni spletni strani. Jaz sem tam naročila, paket pride res hitro, 2-3 dni. V drogerijah so sami ponaredki! Naročite kar pri proizvajalcu.

Odgovori
Velenje
Artur 2 leti 6 mesecev

Jaz sem se pozdravila z nekimi kapsulami, zdaj se ne spomnim imena. Res so mi pomagale ampak potem je pomembno da poskrbiš še za obnovo mikroflore. Ker so kapsule res močne.

Odgovori
Simon 5 mesecev Viki 4 let Sandra 8 let

Takoj ko sem se ločila je izginil tudi cistitis! Zdaj vem, kdo je bil kriv :)

Odgovori
Piran

Jaz sem tudi imela cistitis. Zdravnik mi je priporočil: Za blaženje najhujših bolečin lahko uporabljate grelne blazinice (držite med nogami), vendar le če ni prisotna krvavitev. Uživajte več vode (za pogostejše uriniranje), izogibajte se pekočim jedem in kavi. Med poslabšanjem stanja se odsvetujejo spolni odnosi (Tole je bilo zame in mojega možeka najtežje). Simptomi počasi ampak sigurno izginejo.Ne vem pa kako je na dolgi rok. Jaz sem zdaj en mesec dobra, bomo videli kako bo naprej.

Odgovori
Kamnik

Hvala bogu da tega nisem imela nikoli in upam da tudi ne bom! Vedno se toplo oblečem, pozimi troje nogavice, dvoje hlače … Najlonke res niso za zimo!

Odgovori
Ljubljana
Gregor 7 let

Mislim da se vam niti sanja ne kaj je to cistitis! Ker pišete samo stanje. Lahko ga dobite zaradi slabe prehrane ali specifične lokacije notranjih organov. Najlonke nimajo nič s tem. Ali mislite da smo vsi nesposobneži in pozimi hodimo okoli nagi?

Odgovori
Ljubljana

Vsi zdravniki priporočajo antibiotike in nič drugega. To pa ne reši težave. Po tednu ali dveh je spet vse po starem. Prijateljica je dala skozi tri terapije z antibiotiki. Takoj ko jih je nehala jemati se je bolezen spet pojavila. Hodi k zdravniku in predpiše ji kaj močnejšeha, ampak zgodovina se ponavlja! Na kratko - poslušala me je in si naročila CytoForte . Po treh dneh je bila zdrava! Prve spremembe sem opazila že prvi dan. Zato ni potrebe da se zastrupljate! Na žalost se ljudje tega ne zavedo tako hitro kot bi se morali. Škoda.

Odgovori
Hrastnik
Polona 7 let

Ista težava … Opazila sem da se stanje poslabša po seksu ali pitju alkohola (tudi čisto malo).

Odgovori
Ljubljana

Morala bi piti veliko tekočine. Spij veliko soka brusnic in jogurta. Lahko se tudi kopaš v sodi bikarboni, piješ kamilice štirikrat na dan. Po dnevu ali dveh boš pozabila na to bolezen!

Odgovori
Litija

Zakaj bi jemal nekaj za kratkotrajne učinke, če se lahko bolezni znebite za vedno? Veste zakaj je brusnični sok tako zdrav? Vsebuje aminokisline ki ubijajo bakterije ki povzročajo cistitis. Zato je tudi izvleček brusnic glavna sestavina CytoForte . Cink poveča učinek brusnic in ojača imunski sistem in preprečuje ponovni pojav bolezni. Zato ne odlašajte in začnite jemati nekaj, kar deluje!

Odgovori
Ljubljana

Punce, res hvala za nasvete! Sem že naročila CytoForte . Pijem veliko in se kopam v vroči vodi, kot je priporočljivo. Sporočim, kako bo šlo.

Odgovori
Najnovejše posodobitve na forumu
Feed
Sally_star
Lendava
danes

Sem na porodniškem dopustu, sicer zaposlena kot ...

Ema
Jesenice
danes

Živjo, spoznajmo se!

Beti
Ljubljana
danes

Danes sem tukaj prvič. Rada bi z vami delila svojo zgodbo in prebrala vaša mnenja ....