50-% popust Naročite DETOXIC

Zaradi nevarne okužbe sem skoraj izgubila moža: 80 % prebivalstva v Sloveniji je okuženih s paraziti, ne da bi se tega sploh zavedali! Okužijo se lahko vsi.

Lep pozdrav vsem!

Poznate občutek krivde, ko se nekdo, ki vam je nadvse ljub, počuti res slabo, vi pa preprosto ne morete storiti ničesar, da bi mu pomagali? Ta občutek sem izkusila tudi sama, in želela bi deliti svojo izkušnjo, tako da ne boste ponavljali mojih napak.

Z Janezom živiva skupaj že 27 let, in v vseh teh letih sva se redkokdaj sporekla. Vsi najini prijatelji naju kličejo »mladoporočenca«. Začrtane sva imela mnoge nove načrte, vendar pa na žalost nisva mogla uresničiti nobenega.

Vse se je začelo, ko je mož začel tarnati zaradi slabega zadaha. Včasih sem delala kot zdravnica, zato sem mu pomagala pri vseh pregledih pri zobozdravniku ter pregledih želodca, vendar nihče ni zasledil nikakršne bolezni ali drugih simptomov.

Nato pa so se začeli pojavljati drugi zaskrbljujoči simptomi .

Mož se je soočal z vse večjo napihnjenostjo, čeprav je jedel bolj slabo in je bil precej suh.

Nato so se začela pojavljati obolenja srca, jeter in trebušne slinavke. Mož je opravil snemanja s elektrokardiogramom in krvne preiskave, vendar preiskave niso pokazale ničesar.

Trpeti je začelo tudi najino spolno življenje. Nekega dne mi je nato priznal, da ima težave tudi z impotenco. Krepak in energičen moški se je nenadoma spremenil v krhko bitje brez vsakršnega zanimanja za življenje .

Ob prihodu v bolnišnico so zdravniki postavili grozno diagnozo – okužba s paraziti. Paraziti so okužili skoraj 70 % moževega telesa. Nisem mogla najbolje razumeti razloga, saj hišo zelo pogosto čistim in razkužujem, jedi skrbno pripravim in operem vso svežo hrano. Nikoli si ne bi mislila, da bi bili ti blagi simptomi znak okužbe s paraziti.

Ves čas sem si belila glavo z vprašanjem, KAKO DO TEGA PRIDE? Odločila sem se, da pišem na center za raziskave o parazitih, skupaj z moževimi rezultati preiskav. Poslali so mi šokanten odgovor:

»Vsi simptomi vašega moža kažejo na prve znake okužbe s paraziti. Po okužbi s paraziti začne telo počasi sesedati, kar sprva ni toliko vidno, nato pa čedalje bolj. Začne se s slabim zadahom, napihnjenostjo, slabim razpoloženjem, glavoboli, temnimi kolobarji pod očmi, slabim apetitom in bolečinami v mišicah in sklepih. Pri moških paraziti povzročajo vnetje prostate, impotenco, srčne bolezni in bolezni jeter. Pri ženskah se okužba s paraziti kaže z vnetjem nožnice, vnetjem jajčnikov, vnetjem mehurja, razvojem tumorja jajčnikov, policističnih jajčnikov, boleznijo ledvic, urinarnega traku ter tudi s staranjem kože. Pri otrocih pa paraziti povzročajo akne in solzne oči. Večina ljudi blage simptome preprosto ignorira, saj se ne zavedajo, da kažejo na odmiranje notranjih organov in posledično smrt.

V Sloveniji vsako leto umre na tisoče ljudi, ne da bi se zavedali, da je razlog njihove smrti v parazitih. Nevidni ubijalci so povsod – v ribah, zelenjavi, sadju in drugih živilih, ki jih kupujemo v trgovinah in na tržnicah.

Tako sem začela iskati rešitev. Skoraj znorela sem, ker preprosto nisem imela moči gledati meni najljubšo osebo, kako trpi. Skorajda nič nisem spala, prebrala na desetine knjig in nasvete iskala pri nekdanjih kolegih. Poskusila sva s številnimi zdravili, ampak nič ni pomagalo, pomagati pa niso mogli niti zdravniki. Moževo stanje se je le še slabšalo. Počutila sem se povsem nekoristno in se krivila, ker moža nisem mogla rešiti.

Ko sem že skoraj obupala, sem na spletu naletela na izdelek Detoxic .

Več kot 250.000 ljudi, okuženih s paraziti, si je pomagalo s tem izdelkom ter se po nekaj dneh rešilo skoraj 300 različnih parazitov.

Anketa: Kako ste se znebili parazitov:

Zdravila

23%

Detoxic

67%

Še iščem metodo

10%

Najprej sem bila precej skeptična, ampak stanje moža se je le še slabšalo, in odločila sem se, da poskusim. Izdelek je prispel že naslednji dan.

Zjutraj sem v sveže iztisnjen sok dodala 3 kapljice, in že popoldan se je stanje izboljšalo. Najprej se je možu vrnil apetit, izginil je tudi slab zadah, kmalu pa so bili iz telesa tudi odpravljeni vsi paraziti. Težko z besedami opišem moževo in moje olajšanje, saj je izdelek Detoxic resnično neverjetno učinkovit.

Kmalu se je vzpostavilo normalno delovanje jeter, ledvic in črevesja (po enem dnevu že na 65 %), normaliziral pa se je tudi srčni utrip. Po treh dneh mi je mož zaupal še eno skrivnost: vrnila se je tudi njegova erekcija. Naravne sestavine v izdelku Detoxic (rastlina elephantopus scaber, modri glavinec in izvlečki nageljna) aktivno delujejo na regeneracijo tkiv in posledično na hitrost zdravljenja.

Po 5 dnevih je šel mož na še eno testiranje. V njegovem telesu več ni bilo znakov parazitov. Detoxic je v le nekaj urah iz telesa odplaknil vsa jajčeca parazitov in druge škodljive snovi. Izdelek Detoxic krepi tudi imunski sistem in celice ščiti pred paraziti. S tem pripomore k preprečevanju ponovnih okužb. Po enem tednu je mož povsem okreval.

Kasneje mi je postalo jasno, zakaj izdelka Detoxic ni mogoče najti v drogerijah in lekarnah. Izdelek je namreč precej nov in izjemno učinkovit (preizkušeno!), vendar ni toliko oglaševan, da ne bi cene zrasle v nebo, pa tudi zaradi ponaredkov. Zato lahko izdelek kupite le preko uradne spletne strani proizvajalca.

Ni vam treba ponavljati najinih napak! Če bi bila bolj pozorna na prve, navidezno nedolžne simptome (napihnjenost, slab zadah, težave z erekcijo), stanje mojega moža ne bi bilo tako slabo in nevarno, kot je bilo.

Detoxic nemudoma odpravi prve simptome okužbe s paraziti in preprečuje ponoven nastanek okužbe. Če po branju moje zgodbe prepoznate vsaj en (!) simptom, Z ZDRAVLJENJEM ZAČNITE TAKOJ!

Zaščitite sebe in svoje ljubljene – takoj po prvih zaznanih simptomih naročite Detoxic in ne čakajte, preden bo stanje že resno ali celo prepozno.

Za nakup izdelka Detoxic obiščite uradno spletno stran proizvajalca.
Vnesite komentar:
 • Erika Pozdravljena, tvoja zgodba se me je res srčno dotaknila. Vesela sem, da si odkrila rešitev in rešila svojega dragega moža! Hvala za zgodbo in ta neverjeten izdelek. Preko povezave, ki si jo delila, sem naročila Detoxic ker imam sama en simptom, mož pa jih ima kar nekaj. Če ne bi prebrala tvoje zgodbe, ne vem, če bi najinim simptomom pripisala tak pomen.
  Všečkaj Odgovori 3
 • Emanuel Veliko sem prebral o tem. Najprej sem bil v dvomih, potem pa sem se odločil poskusiti. Paraziti so počasi izginili in težko opišem svoje presenečenje nad dejansko količino teh malih bitij.
  Všečkaj Odgovori 2
 • Nik Po branju te zgodbe me je malo zgrabila panika, da ne bom tudi sam kmalu v podobnem položaju. Zdaj že pijem Detoxic . Naročite tukaj
  Všečkaj Odgovori 1
 • Ana Res je: že en sam simptom, opisan v tem članku, je znak okužbe s paraziti! Pri meni se je začelo s slabim zadahom in vnetjem nožnice. Kmalu zatem so se začele s težave z jetri. Včasih me boli ob strani trebuha, ampak mislim, da je to zaradi preobremenjenosti. Priporočam pitje izdelka Detoxic ker se takoj počutite bolje, ko so paraziti odpravljeni. Po dveh mesecih se nisem še nikoli počutila bolje! Tole bi morali poskusiti vsi!
  Všečkaj Odgovori 4
 • Elza Bog pomagaj, tole pa je grozno! Se to res lahko zgodi?
  Všečkaj Odgovori 5
 • Katarina Pri nas cela družina pije Detoxic . Jaz sem se znebila slabega zadaha, mož več nima težav Z jetri, otroci pa spijo bolje, nimajo več težav s srbečimi očmi in izcedkom iz nosu. Niti sanja pa se mi ne, kako smo staknili okužbo.
  Všečkaj Odgovori 3
 • Matej Jaz sem tudi že poskusil za izdelek. Pri meni so se prvi simptomi pokazali s slabo erekcijo. Nikoli si nisem mislil, da bi imel takšno težavo zaradi parazitov, ampak po pitju Detoxic se je stanje neprimerno izboljšalo. Zdaj iz previdnosti na vsake tri mesece jemljem Detoxic.
  Všečkaj Odgovori 2
 • Marija Pred naročilom sem preverila vse sestavine, in res so vse povsem naravne in primerne tudi za tiste, ki so občutljivi. Ker imam sama veliko alergij, mi je to zelo pomembno! Veliko zdravil sploh ne smem jemati zaradi vseh kemičnih snovi. Vnetje nožnice je hitro povsem izginilo. Malo sem se edino prestrašila, ko sem videla koliko parazitov je dejansko živelo v mojem telesu. Zdaj sem zdrava kot riba!
  Všečkaj Odgovori 1
 • Danijel Jaz sem naročil preko te povezave Paket sem prejel po treh dneh, brez vsakršnih težav. S pitjem sem začel takoj in moram reči, da se počutim odlično.
  Všečkaj Odgovori 3
Za nakup izdelka Detoxic obiščite uradno spletno stran proizvajalca.