Farmacevti izpostavili: 8 izmed 10 smrtnih bolezni povzročajo paraziti!

Tihi morilci : strupi parazitov povzročajo imunsko pomanjkljivost, ki v 75 % primerov vodi v rakava obolenja, v 43 % v glivične okužbe ter v 65 % v možganske in srčne kapi .

Pozdravljeni, moje ime je Renata. Včasih sem bila zaposlena v laboratoriju za razvoj zdravil, tukaj pa vam pišem zato, ker imam prepovedan dostop do vseh zdravstvenih forumov in skupnosti. Po čistem naključju sem odkrila šokantno skrivnost podjetja, kjer sem bila zaposlena. Sprva so mi ponujali plačilo, da ne bi ničesar razkrila, ampak sem odklonila. Tole morajo vedeti vsi!

Leta 2015 je bil razkrit dokument, ob katerem so se zgrozili vsi zdravniki. Raziskovalci in zdravniki iz Nemčije, ZDA, Avstrije in Romunije so zaključili študijo, ki je trajala 17 let in vključevala 12.400 prostovoljcev. V študiji so dokazali, da paraziti v 78 % primerov povzročajo resna obolenja in smrt. Odkrili so, da je treba za preprečevanje smrtonosnih bolezni in podaljšanje življenjske dobe za povprečno 15 let telo očistiti toksinov. Te toksine proizvajajo paraziti, ki ustvarjajo ugodno okolje za pojav malignih tumorjev in razvoj resnih bolezni.

Smrtonosni paraziti v telo vstopijo s hrano, kot so ribe, zelenjava, meso in sadje, ki jo kupujemo v trgovini.

Paraziti živijo v skoraj vseh ljudeh. Po uradnih statističnih podatkih je na primer v Romuniji okuženih 84 %. Najbolj pogoste vrste parazitov so ascaris, trakulja in metljaj. Ko vstopijo v želodec, jetra ali krvne žile, lahko zrastejo tudi do 20 cm. Vsak dan izležejo do 240.000 jajčec, ki preko stene želodca vstopijo v kri ter se tako razširijo po celotnem telesu.

V 43 % primerov paraziti povzročajo ustni oprh

Candida albicans je eden izmed organizmov črevesne flore in spada med organizme, ki živijo v ustih in požiralniku. V 43 % primerov strupi helmintov povzročijo večje količine teh organizmov, ki povzročajo kronični ustni oprh.

DINAMIKA in KORELACIJA med paraziti in razvojem glivične okužbe pri ženskah nad 25 let starosti

Če stanja ne zdravimo pravočasno, lahko paraziti povzročijo resno škodo imunskemu sistemu, ki tako ni dovolj močen in odpre vrata drugim boleznim. Velikih količin strupov, ki jih proizvajajo paraziti, je preprosto nemogoče očistiti in tako se še naprej kopičijo v želodcu in krvnih žilah in zastrupljajo telo. Prvi znaki okužbe s paraziti so tako slab zadah, akne in ogrci .

Trichomonas - paraziti, ki se nahajajo v krvnih žilah in jih je mogoče odstraniti s pravočasnim zdravljenjem s protiparazitnimi zdravili - so v 94 % primerov vzrok za možganske in srčne kapi. V 79 % primerov pogoste glavobole povzročajo paraziti . Spodaj je slika človeškega srca, okuženega s »kugo« 21. stoletja.

Si oglejte fotografijo Skrij fotografijo

Jetra, okužena s paraziti Schistosoma:

Si oglejte fotografijo Skrij fotografijo
  • Simptomi okužbe:
  • izpuščaji, ogrci, mozolji;
  • slab zadah;
  • visok krvni pritisk;
  • glavobol;
  • napenjanje;
  • bolečine.

V našem laboratoriju smo razvili močno zdravilo proti parazitom . Rezultati kliničnih preskušanj so bili presenetljivi: paraziti so iz telesa izginili v enem tednu! Vendar pa so se po določenem času simptomi zopet pojavili . Presenetljivo sem bila nad tem zaskrbljena samo jaz. Vodja skupine je bil navdušen in začel s pripravami zdravila za masovno prodajo. Tako sem se odločila, da zadevo vzamem v svoje roke.

In odkrila sem tole: priprava je temeljila na najcenejši naravni sestavini, in sicer rmanu. Rman dejansko »stopi« parazite in iz črevesja odstrani strupe. Vendar pa je bila njegova količina premajhna in nezadostna. Druge komponente so bile škodljive kemične snovi, usmerjene v začasno zmanjšanje aktivnosti parazitov. Kmalu so začele spodbujati razmnoževanje parazitov in simptomi okužbe, skupaj s tveganjem za rakava obolenja in druge resne bolezni, so se ponovno pojavili. Če strnem: »super zdravilo« je učinkovalo le na simptome, ne pa na vzrok težave. To sem povedala tudi vodji skupine, ki je bil nad mojimi besedami presenečen. Vprašal me je: »Kaj misliš, Renata? Hočeš razviti zdravilo, ki enkrat za vselej reši težavo, zaradi česar lahko vsi izgubimo službo? Od tega živimo!« Potem mi je svetoval, naj bom raje tiho, tudi denar mi je ponujal, na koncu mi je celo grozil.

97 % bolnikov se parazitov znebi v 2 tednih

Odločila sem se, da izpeljem svojo raziskavo. Hvaležna sem vsem ljudem, ki so se odzvali na družbenih omrežjih, sodelovali in mi pomagali priti na televizijo in v medije.

Rezultati predhodne študije z 280 prostovoljci so bili šokantni: 243 ljudi je bilo okuženih s paraziti, imeli pa so naslednje simptome: glavoboli, slab zadah, akne, kronični ustni oprh .

Prebirala sem vse medicinske knjige in na koncu kupila kapsule, imenovane Detoxic. To je edini povsem naraven izdelek, preprost in cenovno dostopen, ki vsebuje rman, molekule F in kompleks 20 naravnih sestavin. Podroben opis najdete na uradni spletni strani proizvajalca . Izdelka ni mogoče kupiti v običajnih lekarnah, ker velike korporacije nimajo interesa prodajati nečesa, kar resnično deluje in je cenovno preveč ugodno.

97 % bolnikov se parazitov znebi v 2 tednih, tudi v hujših primerih

Spodaj je zapisan natančen potek zdravljenja in komentarji tistih, ki so želeli deliti svoje rezultate.

Schistosoma Toxoplasma Trihinela Chlamydia Razvoj rakavih stanj Fasciolosis Podančica Ascaris Giardia Trichomonas

Rezultati testa Detoxic: % (povsem odstranjeni paraziti)

99% Schistosoma
98% Toxoplasma
98% Trihinela
99% Chlamydia
100% Razvoj rakavih stanj
99% Fasciolosis
99% Podančica
96% Ascaris
98% Giardia
100% Trichomonas
50 %
60%
70%
80%
90%
100%
 

»Kako sem se znebila parazitov«: mnenja

Marina, 27 let

»Bila sem šokirana, ko sem odkrila, da so mojo dolgotrajno kandidozo povzročale gliste. Renato poznam že dolgo, zato sem se z veseljem odzvala njenemu povabilu za sodelovanje v študiji, poleg tega pa so bili vsi moji prejšnji poskusi, da bi se znebila parazitov, neuspešni. Patološki testi so pokazali, da sem se v enem tednu povsem znebila parazitov, z vsakim tednom pa se je stanje le še izboljševalo. Še bolj sem bila presenečena, ko sem ugotovila, da je to zdravilo res poceni. Našla sem ga le na uradni spletni strani proizvajalca, dostavljeno pa je bilo v 3-5 dneh. Hvala!

Kristina, 39 let

Živijo! Ko sem odkrila, da je slab zadah znak okužbe s parazitom schistosoma v jetrih in metastaze, sem bila povsem potrta. Sama prav tako delam v zdravstvu in ko berem tole objavo in se zavedam grozljive statistike, mi je jasno, da se tudi sama soočam s to težavo. Bila sem pri zobozdravniku, jemala tablete za želodec, ampak ni nič pomagalo. Tako sem se odločila, da poskusim še z Detoxic. Slab zadah je izginil in moj mož, ki se je prej obračal stran in ga je bilo kar strah, ko sem se mu približala, me zdaj z veseljem poljubi! Če cenite svoje življenje, preizkusite detoxic (rman) kot preventivo.

n srčne kapi

Irena, 41 let

Pozdravljeni! Moja zgodba je precej podobna ostalim. V mladih letih sem se posvečala predvsem karieri, poročila sem se pozno. Med nosečnostjo sem imela nekaj težav, tudi rodila sem prezgodaj, in tudi kasneje so se nadaljevale zdravstvene težave, zastrupitve ipd. Z mojo punčko je vse v redu, moje zdravje pa je bilo v precej slabem stanju. Za okrevanje sem potrebovala dolgo časa, preveč zdravil pa začne sčasoma še bolj škodovati zdravju. Prijateljica je sodelovala v Renatini študiji in ona je tista, ki mi je priporočala razstrupljanje. Tako sem na spletni strani proizvajalca kupila Detoxic in v 9 dneh se je moje zdravje izboljšalo: izginila je neprestana bolečina v želodcu in slabo delovanje jeter. Po drugem tednu sem bila povsem zdrava. Zdaj tretma preventivno opravim dvakrat na leto. Vesela pa sem tudi, da mi več ni treba telesa zastrupljati s tableti.

Res sem navdušena, da se je moja raziskava izkazala za tako koristno. Zadevi sem prišla do dna in našla hiter in varen način, kako se znebiti parazitov. Najcenejši izdelek DETOXIC najdete na uradni spletni strani proizvajalca . Dostava v katerikoli konec Slovenije traja približno teden dni.

Moja edina skrb je ta, da bodo iz združenja farmacevtov odkrili mojo objavo in jo blokirali – moj blog lahko kadarkoli blokirajo in izbrišejo, ker jim tale izdelek ni po godu, zanimajo jih samo veliki zaslužki. Če ste tole objavo še pravočasno prebrali, imate srečo! To pomeni, da je resnica še vedno dostopna in pomaga ljudem povrniti svoje zdravje!

Komentarji:

Sandra P.

Zdravnik mi je predpisal Detoxic. Dolgo let sem imela stalne bolečine v trebuhu in težave z jetri. Po razstrupljanju so bolečine in težave izginile!

Karin F.

ŠOK! Prijatelj, ki je zdravnik in dobro poznan znanstvenih, mi je potrdil, da lahko paraziti povzročajo resne bolezni in tudi rakava obolenja. Renata, tvoj pogum in odločnost sta neverjetna! Sama proti velikim podjetjem si dosegla tako izjemne rezultate! Našla sem še en tvoj članek o Detoxicu, ampak ga ne najdem več, mislim, da so ga izbrisali. Iskreno se ti zahvaljujem, da se mi je končno uspelo znebiti težav z okužbo.

Marjana L.

Prijateljica je lani izgubila moža po dolgi in težki bolezni. Zdravniki so ji povedali, da je bil glavni razlog paraziti v jetrih. Zdaj moji otroci Detoxic jemljejo enkrat na leto, ker si res ne predstavljam, da bi se kaj takšnega zgodilo njim.

Justina F.

Lani so se mi začele težave s srcem, zadihanostjo in bolečinami v prsih. Po izčrpnih pregledih so našli parazite v krvnih žilah!!! Bojda je to zelo pogosto. Kolikor se spomnim, je se je zdravilo, ki sem ga jemala, imenovano detoxic.

Lahko rečem, da deluje. Patološki testi po enem tednu so pokazali, da parazitov v mojem telesu ni več!

Elza S.

Detoxic sem zasledila na televiziji. Povedali so, da je to najboljše zdravilo proti parazitom. V oddaji so bili tudi zdravniki in strokovnjaki s tega področja.

Anja G.

Hvala za nasvet! Mislim, da je tudi pri meni prišel čas za razstrupljanje. Vsaj enkrat! Še nikoli nisem opravila razstrupljevalne kure, ampak mislim, da mi bo telo hvaležno :) Prepričana pa sem, da imam neko okužbo, ker smo parazitom ljudje izpostavljeni praktično vsak dan.

Marija T.

Jaz sem imela težave z glavoboli. Nekaj tednov sem jemala Detoxic in glavoboli so izginili. Mislim, da sem morala imeti neko okužbo ...

Magda V.

Se popolnoma strinjam. Ko sem začela z jemanjem Detoxic, je iz mene prihajalo tako rekoč vse … Ustrašila sem se in šla k zdravniku parazitologu, ki je ugotovil, da sem imela jetra okužena s paraziti. Brez Detoxica ne vem, če bi živela morda še samo nekaj let.

Tanja K.

Jaz imam tudi dobro izkušnjo z Detoxicom. Čiščenje telesa je bilo res temeljito. Zdaj se počutim veliko bolje in ne zbolevam več tako pogosto. Res nasploh vsestransko zdravilo! Tudi videti sem bolje, izboljšali so se lasje, nohti in koža.

Ela D.

Čudežen izdelek! Po le 4 dneh sem že opazila izjemne rezultate. Počutim se 10 let mlajšo! Poskusite!

Aleksandra S.

Po tem razstrupljevanju se počutim res bolje in tudi mlajše! Manj sem utrujena in čez dan lahko več postorim. Videti sem odlično in tudi lasje, nohti in koža so bolj zdravi. Naročila sem na tej spletni strani in kmalu zatem me je poklical njihov svetovalec, ki mi je tudi potrpežljivo odgovoril na vsa vprašanja.