Dnevnik hujšanja 18 kg v 6 tednih

Prej
Potem

Poskus št. 1

Kupila sem nekaj brokolija, zelene, piščančjih prsi in jogurta. Res je bilo preprosto slediti navodilom spletnega asistenta: ugotovila sem, kakšne so pravilne velikosti porcij, ustrezna količina beljakovin, maščob in ogljikovih hidratov v vsakodnevni prehrani, koliko moram preteči in koliko vojaških poskokov moram narediti. Vendar sem to zdržala le 5 dni. Takšne omejitve, ki so vključevale tek na prazen želodec in sok iz sveže zelene, res niso bile zame. Tako sem bila lačna in potrta, da sem se stalno prepirala z družinskimi člani in kolegi, zgodila pa se mi je tudi prometna nesreča. Vse, o čemer sem sanjala. je bila pica s štirimi siri.

Poskus št. 2

O svoji izkušnji sem pričela pisati blog in takoj naletela na isto misleče ženske. Ženske iz različnih koncev sveta so mi poskusile pomagati in povabile so me v spletni izziv hujšanja. Takoj so mi razložile, da je bil izziv nekoliko nenavaden, vendar da mi bo prav gotovo všeč.

Hujšanje ni vključevalo diet ali telovadbe. Vse, kar sem morala storiti, je, da sem jemala prehranski dodatek z imenom Harmonica Linea.

Temu bi težko rekli izziv. Močmo sem dvomila, vendar so me navdušili rezultati neke druge ženske, zato sem se pridružila izzivu. To je bila ena izmed najboljših odločitev mojega življenja! Šesttedenski izziv je minil, kot bi mignil in, kar je najpomembneje, dosegla sem izjemen uspeh! Res je vreden, da ga preizkusite! Prepričajte se sami:

Začetek:

Teža v kg: 80.300
Mere, v cm: 110/89/117

1. teden

Minil je kot običajno. V službo, domov, v službo, domov. Edina razlika je bila, da sem redno jemala izdelek Harmonica Linea . Zaenkrat vidnih rezultatov še ni, vendar se že počutim nekoliko drugače. Prenehala sem stalno hlepeti po prigrizkih, kavi, rogljičkih. Nič več prenajedanja: sita sem bila, čeprav sem pojedla komaj pol obroka.

Teža v kg: 79.600

Mere, v cm: 110/89/117

2. teden

UAU! Nič teka, zelene, brokolija, vendar je moja teža pričela padati. Polna sem navdušenja in veselja! Nespečnost, glavoboli in razdražljivost so izginili. Nehala sem jesti kot konj, vendar nisem lačna. Nisem si mislila, da je to sploh mogoče.

Do sedaj sem izgubila 4 kilograme. Razlika v izgledu mojega telesa je komaj opazna, moj obraz pa prav gotovo izgleda vitkejši.

Teža v kg: 77.800

Mere, v cm: 108/88/117

3. teden

Če bi rekla, da sem presenečena, bi bilo to premalo. V le 3 tednih sem izgubila 5 cm!

Počutim se odlično, brez izčrpanosti ali utrujenosti. Dovolj energije imam za vse, kar si želim početi. Tako v službi kot doma.

Teža v kg: 74.400

Mere, v cm: 104/84/114

4. teden

Polovica šesttedenskega izziva je za mano. Sploh nisem opazila, koliko časa je za mano, opazila pa sem spremembe na svojem telesu. Zdaj hujšam z vrtoglavo hitrostjo. Obleke, ki so mi bile premajhne, so mi zdaj popolnoma prav. In občutek je prečudovit! :)

Moji kolegi, prijatelji in vsi, ki me poznajo, me ne morejo nehati hvaliti. Počutim se celo nekoliko čudno, vendar to prav gotovo pomeni, da sem na pravi poti. Veselim se že konca izziva. Želim si izvedeti, koliko kilogramov bom izgubila.

Teža v kg: 68.200

Mere, v cm: 97/80/107

5. teden

Moji prijatelji me kličejo čarovnica, ko me vidijo, koliko pojem in da vseeno hujšam. Nisem jim še povedala za izziv z izdelkom Harmonica Linea , kar naj malo počakajo. Vse je super, težava je le, da sedaj potrebujem nova oblačila. Vsa moja dosedanja oblačila so mi kar naenkrat prevelika! In v službi imamo predpisan kodeks oblačenja. Lani sem nosil XL. Včeraj sem kupila oblačila v velikosti M.

Teža v kg: 65.300

Mere, v cm: 94/78/99

6. teden

Ko se pogledam v ogledalo, zdaj vidim lepo žensko. Še pred šestimi tedni pa sem v odsevu gledala obilno in zalito kravo. Sedaj po svojih starih oblačilih šele vidim, kako debela sem bila!

In sedaj, najpomembnejši del: izgubila sem 18 kg! 23 cm okrog bokov, 15 cm okrog pasu in 20 cm okrog prsnega koša Vendar pri tem nisem izgubila svojih prsi. Maščoba na moje, hrbtu in grde kožne gube nad in pod modrčkom so sedaj preteklost. In nič se mi ni bilo treba omejevati pri hrani ali pa se siliti z dietami in telovadbo.

Teža v kg: 62.400

Mere, v cm: 91/74/94

Počutim se kot prava zvezda. Ljudje, ki me poznajo, me ne morejo nehati občudovati.

Posodobitev:

Živjo, drage dame! Vsak dan od vas prejmem na stotine spročil. Kar naprej me sprašujete, kaj Harmonica Linea pravzaprav je in kje bi jo bilo mogoče kupiti. Vsakemu posebej ne morem odgovarjati v neposrednih sporočilih, saj vas je enostavno preveč. Na vaša vprašanja o izdelku Harmonica Linea bom odgovorila tu.

To so kapljice, ki stimulirajo kurjenje maščob brez potrebe po telovadbi. Izdelek je sestavljen izključno iz naravnih sestavin, zato je na voljo brez recepta. 20 kapljic izdelka Harmonica Linea morate dodati kozarcu vode in to popiti pred obroki.

Ta dodatek torej lahko naročite na uradni spletni strani . Tam vam zagotavljamo, da ste dobili originalen izdelek in ne ponaredka.

Harmonica Linea

Če se borite z odvečno težo, prosimo, ne zapravljajte časa. Naročite ta dodatek, kakor hitro je mogoče. In sporočite mi vaše mnenje, če boste res preizkusili izdelek Harmonica Linea . Veselim se že vaših odgovorov!

Komentarji

Juli222

Mislila sem, da si izbrisala blog. Zelo sem vesela zate!

Odgovori
1111 Viktorija

UAU! Prav gotovo se boš kmalu poročila!

Odgovori
Kristen1234

Običajno se čez zimo zredim za 5 kg. Letos sem jih pridobila deset! Takoj zdaj bom naročila ta dodatek. Vsi ti fites izzivi so prava muka! Z njimi se sploh ne bom spopadla!

Odgovori
99ole4ka99

Ali ni lažje iti na liposukcijo in tako enkrat za vselej končati trpljenje? Jaz sem to storila lani in presrečna sem. Seveda pa ta postopek ni poceni.

Odgovori
Juli

Težko verjamem, da nekdo lahko izgubi toliko teže v enem mesecu brez telovadbe in diet.

Odgovori
Mama4ih

Z leti je čedalje težje shujšati. Omejitve pri prehranjevanju v mojem primeru ne delujejo. Kar naprej bi jedla sladke stvari! Zato sem se odločila, da tudi jaz preizkusim ta biološko aktivni nadomestek . Priročen je tako za v službo kot za doma. Takoj ubije vaš tek. Že sedaj vidim rezultate. Moja teža počasi pada. Do sedaj sem v 6 tednih izgubila 9 kilogramov. Oglejte si moje fotografije:

Odgovori
dinetka.masya

Živijo, jaz sem svoj paket prejela včeraj. O izdelku torej lahko že povem nekaj besed. Tako učinkovito zavira vaš apetit! Manj sem pojedla kot včeraj in vseeno sem imela občutek, da sem sita. In spala sem kot otrok. To je pomembno zame, saj sem pri jemanju drugih zdravil trpela za nespečnostjo.

Odgovori
Nikita

Jaz se zelo hitro zredim. Pozna se mi že en sam rogljič in nekaj čokolade. Po tednu postenja pa sem spet na prejšnji teži. Ampak zdaj je drugače. Zdaj sploh ne pazim na prehrano. Zdaj pijem ta napitek, Harmonica Linea in lakote ne občutim več. Moja teža je zdaj 56 kg in se mi ne spreminja.

Odgovori
RožaLjubezni

Liposukcija je, mimogrede, eden izmed najnevarnejših posegov. In sploh ni zanesljiva. Ena izmed mojih prijateljic jo je opravila, vendar jo je morala na 3 leta ponavljati. Več maščobe kot izgubiš, več je namreč dobiš nazaj.

Odgovori
Viktorija

Šla sem na tisto spletno stran in prebrala več o tem prehranskem dodatku. Vsebuje le naravne sestavine, zato sem se odločila, da ga preizkusim. Saj verjetno veste, da večina izdelkov za hujšanje vsebuje sintetične kemične sestavine. Tudi jaz sem včasih jemala takšne tablete in si z njimi uničila želodec. Upam, da Harmonica Linea ne bo imela nikakršnih stranskih učinkov.

Odgovori
Nastja

Imam kolegico ki ta dodatek vedno vzame po kosilu. Kar nekaj kilogramov je že izgubila. Zato ga sedaj jemljejo tudi druge moje sodelavke. In kar lepo hujšajo. Tudi jaz razmišljam o tem, da bi ga naročila.

Odgovori
11Katja11

Harmonica Linea resnično deluje. To sem odkrila pred 6 meseci. Sedaj nimam težav z odvečno težo, pred tem pa sem tehtala 79 kg! Ta izdelek je popoln za ljudi, ki so naveličani tega, da so predebeli in ki si želijo biti končno vitki. Na moje zdravje do sedaj tudi ni imel negativnih učinkov. Moji hormoni in prebava so odlični.

Odgovori
GospaOdG

Hvala vam za priporočilo! Preizkusila sem že najrazličnejše stvari, a ne morem shujšati, ne glede na to, kaj počnem. Upam, da mi bo ta izdelek pomagal.

Odgovori
VikiM

Tega izdelka še nisem zasledila v trgovinah ali lekarnah. Verjetno se ga v mojem mestu ne da dobiti.

Odgovori
Gina

O kakšnih lekarnah govorite? Saj vam je rekla, da ga lahko naročite na uradni spletni strani. Lekarne verjetno prodajajo ponaredke, tj. neoriginalne izdelke Harmonica Linea. Jaz sem svoje naročilo že prejela in izdelek že začela jemati. V enem tednu sem izgubila 3 kg. To je odličen začetek.

Odgovori
julia_kova_

En teden sem jedla samo jogurt. Ampak v tem obdobju sem se počutila izjemno slabo. Morala sem izpustiti predavanja na univerzi. Nekajkrat sem celo bruhala, vendar sem s takšnim mučenjem izgubila 7 kg.

Odgovori
vesela_doLune88

Kakšen preobrat. Mislila sem, da je nemogoče, da bi shujšala v tako kratkem času. Ampak ker je zadeva vključevala ta izdelek ... No, vsak se odloči po svoje. Če pa je izdelek v celoti naravnega izvora, pa je to še dodatna prednost!

Odgovori
njam_njami

Enkrat na teden se postim. To mi pomaga ohranjati težo. Stara sem 43 let, moja teža pa je 59 kg. Morda vam lahko ta informacija kaj pomaga. Vse te neumne diete so popoln nesmisel. Ko končate z dieto, se boste le še bolj zredili.

Odgovori
elia90

Tako dobro je biti vitek! Vsakič ko pomislim na mojo predhodno težo, se počutim resnično slabo. Tako zelo negotova sem bila. Ljudem nisem mogla pogledati v oči. Tako zelo nizko samozavest sem imela, zlasti okrog mojih sodelavk. Delala sem v banki in tudi mi smo imeli kodeks oblačenja. Vsi so nosili oblačila velikosti S, jaz sem bila edin, ki je nosila velikost XL. S celotnim tretmajem sem izgubila 27 kg! Moje telo se je prepolovilo in kupiti sem morala veliko novih oblačil. Izdelek Harmonica Linea vam zelo toplo priporočam!

Odgovori