ocapsocaps
ocapsocaps
ocaps

Poglejte na svet s svežimi očmi!

Kapsule z beta-karotenom za izboljšanje vida

Kupite zdaj
ocaps

Za tiste, ki delate z računalnikom

ocaps

Za tiste, ki veliko berete

ocaps

Za tiste, ki se želite znebiti očal in kontaktnih leč

Kako se bo vaš vid spremenil z O caps?

Pomaknite drsnik, da vidite rezultate:

ocaps

Pred O caps

Po 2 tednih

Po 3 tednih

Po 1 mesecu

ocapsocapsocapsocapsimg
ocapsocapsocapsocapsimg
ocapsocapsocapsocapsimg
ocapsocapsocapsocapsocaps
ocapsocaps
ocapsocaps

Učinki O caps

Kapsule z beta-karotenom za izboljšanje vida

ocaps

Krepijo očesne mišice

Sestavine sredstva O caps krepijo cinkarno mišico, ki nadzira kristalno lečo in jo ščiti pred pretiranimi napori.

ocaps

Izboljšajo pretok krvi v očeh

Kapsule povečajo prožnost očesnih arterij in omogočijo krvni pretok do mrežnice in roženice

ocaps

Izostrijo vid

Po terapiji s sredstvom O caps boste barve in robove predmetov zaznavali točneje in bolje brali manjše črke. Kljub dolgim uram za računalnikom se vaše oči ne bodo utrudile.

ocapsocaps
ocaps
ocaps

Aktivne sestavine O caps

ocaps

Beta-karoten: močen antioksidant, ki sodeluje pri mehanizmih fotorecepcije oči in sinteze vidnega pigmenta rodopsina. Zaščiti roženico. Zmanjšuje intenzivnost in resnost degenerativnih procesov v očesu, ki so povezani s starostnimi spremembami, glavkomom, sivo mreno, krvavenjem v notranjost itd.

izostri vid;

okrepi očesne mišice in krvne žile;

preprečuje degenerativne spremembe mrežnice;

znižuje tveganje izgube vida.

ocaps

Vitamin E, vitamin C: okrepita zaščitno delovanje mrežnice. Zmanjšata preobčutljivost očesa na migetanje zaslona.

zmanjšata utrujenost oči pri delu z računalnikom:

zaščitita mrežnico pred UV sevanjem;

izostrita nočni vid;

preprečujeta razvoj sive mrene.

ocaps

Cink: okrepi očesne kapilare, odpravi draženje in vnetje. Vlaži. Odpravi neželene simptome: suhost, draženje, vnetje, visok krvni tlak.

izostri vid in izboljša jasnost;

obnavlja sposobnost zaznavanja barv, manjših predmetov in robov predmetov;

izboljša cirkulacijo krvi;

preskrbi celice s hranilnimi snovmi;

1 kapsula = 1 kg korenja

Priporočajo jih oftalmologi O caps

»Slabšanje vida je težava tistih, ki veliko berejo ali delajo za računalnikom. Očala in kontaktne leče poslabšajo situacijo, saj oko ošibi in se neha naprezati za boljši vid. Tudi laserska operacija ni prava možnost za vas. Če se ne znebite vzroka slabšanja vida (računalnika, TV-ja, pametnega telefona), bo učinek operacije trajal le 1–2 leti. Svoj vid lahko izboljšate z dodatkom, ki vsebuje izvleček borovnic – O caps. Skrivnost teh kapsul je ustrezno odmerjanje sestavin, ki poskrbijo za ostrejši vid in izboljšajo jasnost pogleda kljub večjim naporom.

— Bernard Rodic, strokovnjak za obnavljanje vida

ocaps
ocaps
ocaps

O caps je pomagal obnoviti vid že 1.763.540 ljudem

ocaps

Že celo življenje delam v pisarni. Vid se mi je pričel po 40. letu hitro slabšati. Moral sem začeti nositi očala, vendar so tako nepriročna. Leče so zadevo še poslabšale, saj so me oči bolele in srbele. Vendar to ni bilo najhuje, najhuje je bilo, da je moj vid, če sem dlje časa uporabljal očala ali leče, postajal vedno slabši. Da bi se izognil slepoti, sem pričel jemati O caps kapsule na priporočilo prijatelja. Moj vid se mi je postopno izboljšal: čez nekaj tednov predmeti niso bili več zamegljeni, že čez en mesec pa sem jasno videl napise na tablah sosednje hiše. Še vedno nosim očala, vendar sedaj uporabljam očala na recept, z manjšo dioptrijo. Prepričan sem, da se jih bom lahko po 2-3 terapijah s sredstvom O caps popolnoma znebil!

- Maks

ocaps

Že 40 let sem univerzitetna učiteljica. Obožujem svoje delo in se ne želim upokojiti, vendar se mi je vid zaradi stalnega dela s knjigami in računalnikom iz leta v leto slabšal. Manjših črk nisem mogla brati kljub temu, da sem si nadela očala. Bala sem se, da se bom morala posloviti od znanosti. Ko sem svoje težave zaupala sodelavki, mi je svetovala, naj si preberem o O caps kapsulah. Že po enem tednu sem lažje brala besedilo na računalniškem zaslonu. Vid se mi je postopoma izboljšal, celoten proces pa je trajal približno mesec dni. Zdaj uporabljam očala na recept, z najmanjšo možno dioptrijo, čeprav sem stara 67 let!

- Elizabeta

ocaps

Zdravnik mi je povedal za O caps, ko sem se prijavila na lasersko operacijo. Moj vid je bil tako slab, da mi tudi očala niso pomagala. Zdravniki so mi operacijo odsvetovali. Povedali so mi, da bi bila lahko anestezija v mojem primeru, stara sem namreč 52 let, nevarna. Svetovali so mi, naj si preberem več o O caps kapsulah in mi dejali, da mi bodo, če mi ne bodo pomagale, predpisali močnejša zdravila. Vendar k sreči to ni bilo potrebno. Te kapsule so dobro opravile svoje delo. Zdaj očala uporabljam le za branje ali gledanje televizije, v vsakdanjem življenju pa jih ne potrebujem več.

- Marija

Dober vid je dostopno razkošje

ocapsocapsocaps
ocaps
ocapsocaps

50-% popust za kapsule O caps Izpolnite obrazec in pridobite popust zdaj.

78 EUR
39 EUR