Omejitev odgovornosti

Vsebina predstavljena na tem spletnem mestu, ni strokovni nasvet. Priporočamo, da se pred kakršnokoli odločitvijo o svojem zdravju posvetujete s svojim osebnim zdravnikom. Rezultati, prikazani na spletnem mestu, se lahko razlikujejo in so odvisni od drugih dejavnikov.

Spletna stran top-produkt.si ni proizvajalec ali prodajalec nobenega od prikazanih produktov, temveč zgolj nudi gostovanje za intelektualno lastnino (vsebina spletne strani) tretjih oseb (podjetji). S tem ne prevzema nikakršne odgovornosti v zvezi z vsebino ali produkti ali prodajo izdelkov tretjih oseb.

Za reklamacije ali vračila naročenih produktov se obrnite na prodajalca produktov oz. na mesto (telefonsko številko), podjetje, kjer ste produkt naročili.

Ne verjamemo v čudežne programe, produkte ali storitve. Naše vrednote so te, da verjamemo v trdo delo, da dodamo vrednost in služimo drugim. Produkti ali storitve, ki so prikazani na spletni strani top-produkti.si, so produkti izključno od ponudnikov tretjih oseb in niso na nikakršen način last upravljavca spletne strani top-produkti.si. Prikazani produkti so na spletni strani zgolj predstavljeni kot ponudba tretjih oseb in jih na sami spletni strani prav tako ni mogoče kupiti. Ko nekdo odda naročilo, je to naročilo sprejeto neposredno pri ponudniku in ne na spletni strani top-produkti.si. Preklic naročila, reklamacije in druge spore rešujete neposredno s tretjo osebo (prodajalec produkta), pri katerem ste produkt naročili.

Kot je določeno v zakonu, ne moremo in ne jamčimo za vašo lastno zmožnost, ali zmožnost produktov prikazanih na strani, da bi dosegli prikazane rezultate. Ne poznamo vas, in poleg tega so vaši rezultati v življenju odvisni od vas. Tukaj smo, da vam pomagamo in vas hitreje premaknemo naprej k vašemu cilju.

Povzemamo, da na tej strani ali na naših spletnih mestih ali e-poštnih sporočilih ni ničesar, kar bi obljubljalo ali jamčilo prihodnje rezultate. Vsi rezultati, doseženi s katerimkoli produktom, ki je predstavljen tukaj, na katerem koli od naših spletnih mest ali e-poštnih sporočil, so zgolj ocene ali projekcije ali preteklih rezultatov, zato se ne smejo šteti za natančne, dejanske ali kot obljubo dosega želenega rezultata. – vsi rezultati so zgolj ilustrativne narave.

Če imate vprašanja, jih prosim pošljite na support@top-produkt.si

Resnično si želimo, da z našo vsebino izpolnjujemo vaša pričakovanja in vam v največji možni meri pomagamo doseči vaše zastavljene cilje. Pomnite, da je vaš uspeh v vaših rokah, odvisen samo in izključno od vas.

Zahvaljujemo se vam za vaš čas in trud.

Želimo vam odlično pot in obilo sreče, radosti in uspeha na njej.

Omejitev odgovornosti je avtorsko delo in s tem avtorkso zaščitena. Prepovedano je kakršnokoli kopiranje in uporaba! Vse pravice pridržane top-produkt.si.