pursanga
Ajurvedska tradicija, znanstven pristop
pursanga Nevtralizira toksine, bakterije, viruse
pursanga Preprečuje kopičenje škodljivih snovi
pursanga Krepi imunski sistem & učvrsti splošno zdravje
Pursanga
Najdite harmonijo telesa, duha in misli
pursanga Instant napitek za čiščenje krvi
pursanga
Izpolnite obrazec in dobite napitek Pursanga s 50-% popusta
78EUR
39 EUR
Se vam to zdi znano?
Izčrpanost, pomanjkanje energije, zmedenost
Škodljive navade (kajenje, alkohol), nezdravo prehranjevanje
Nepravilno delovanje prebavnega trakta, suha usta, žeja, dehidracija
Pogosti prehladi, rahla vročina in izcedek iz nosa
Slab zadah, telesni vonj, neprijeten vonj potu in urina
pursangapursangapursangapursangapursangapursangapursangapursanga
Z nujnimi in pomembnimi zadevami pogosto odlašamo
Zamera, nezmožnost izražanja empatije in simpatije
Nestabilna finančna situacija, dolgovi
Kronična neuspešnost, vključno z osebnim življenjem in kariero
Negativne misli, depresija, nervoza
pursanga

Imate katerega od teh simptomov? Vaše zdravje je v nevarnosti.

Da se znebite toksinov, morate izvesti postopek, imenovan panchakarma - čiščenje krvi po ajurvedskem načelu.

pursanga
Kaj opredeljuje
naše zdravstveno stanje?

Po ajurvedskem načelu delovanje telesa temelji na treh življenjskih silah:


Vata

kapha

pitta

Ko so te v ravnovesju, smo zdravi in polni vitalne energije. Doshas izgubijo ravnovesje, ko se v krvi nakopičijo škodljive in strupene snovi. To povzroči različne bolezni in nepravilno delovanje telesa.

Z leti količina koristnih snovi, ki jih prenaša kri, upade, kar vodi v kopičenje toksinov v telesu.

To negativno vpliva na harmonijo med človekom in njegovo okolico, ter tudi med njegovim fizičnim in duševnim stanjem.

Holistični pristop, ki se začne z razstrupljanjem krvi, bo izboljšal vaše zdravje.

Čiščenje krvi
- pristop po načelih
vzhodnjaške medicine
pursanga

Do ravnovesja, vitalnosti in harmonije s tehniko Panchakarma - Ajurvedske tehnike pomlajevanja in razstrupljanja telesa. Starodavni Hindujci so v ta namen uporabljali posebne prevretke, za pripravo katerih so potrebovali tedne ali celo dolge mesece.

pursanga

Kombinacija ajurvedskih receptov in moderne tehnologije je omogočila pripravo sredstva Pursanga, 100-% organskega instant napitka prijetnega okusa in močnega razstrupljevalnega učinka.

Deluje kumulativno in ima dolgoročne učinke:

Plazmo očisti toksinov
Spodbuja obnavljanje krvnih celic
Okrepi imunski sistem
Nevtralizira škodljive snovi
Uravnovesi zavedanje in dojemanje življenjskih dogodkov
Obnavlja ravnovesje med telesom, dušo in zavestjo
Ajurvedska zelišča
za nežno in učinkovito
razstrupljanje
pursanga
pursanga
Listi neema
Odpravljajo toksine, delujejo protivnetno, antibakterijsko, protiglivično in protitumorsko, spodbujajo naravno pomlajevanje in krepijo imunski sistem
pursanga
Cikorija
Vir vitaminov, mikroelementov in inulina (naravnega probiotika), normalizira črevesno mikrofloro in se bori proti patogenim mikroorganizmom Napitku daje prijeten okus, ki spominja na kavo, krepi in poživlja
pursanga
Kurkuma
Deluje protivnetno in protioksidativno, stabilizira živčni sistem, znižuje stres in odpravlja depresijo, zmanjšuje tveganje kroničnih bolezni, spodbuja nastajanje novih krvnih celic
S sredstvom Pursanga
boste pozabili na težave
z zdravjem
pursangapursanga
Mihael Dular specialist za zdravje in življenjski slog, izvedenec za ajurvedo z 19-letnimi izkušnjami

Neem je eno izmed najučinkovitejših sredstev za čiščenje krvi, ki jih pozna ajurvedska medicina.

Veže se na molekule strupenih snovi, jih nevtralizira in iz telesa odpravi na naraven način.

Hindujci pridobivajo izvleček neema tako, da liste zdrobijo in posušijo, vendar ima ta prah nizko raven aktivnih snovi.

pursanga

Zahvaljujoč moderni tehnologiji, ki se uporablja pri proizvodnji sredstva Pursanga, smo lahko pridobili koncentriran izvleček rastline, ki je ključen za temeljito in varno razstrupljanje krvi.

Poleg tega Pursanga vsebuje kurkumo in cikorijo, zaradi katerih je sicer grenki neem prijetnejšega okusa in učinkovitejši. Okus po kavi in močen čistilni učinek napitka poskrbita, da je to najboljši izdelek za celovito razstrupljanje in krepitev imunskega in obrambnega sistema telesa.

Sredstvo Pursanga priporočam vsem, ki skrbijo za svoje zdravje in ki si želijo dolgega življenja brez kroničnih bolezni.

pursanga
Sredstvo Pursanga je bilo preizkušeno* v neodvisnih raziskovalnih laboratorijih, rezultati pa so bili izjemni:
Nižja viskoznost krvi
(99%)
Nižja raven glukoze
(98 %)
Nižja raven slabega holesterola
(96 %)
Nižja pogostost prehladov
(99%)
Izboljšano splošno zdravje
(97 %)
Boljša čustvena stabilnost
(98 %)

* V protokolu je sodelovalo 143 oseb s simptomi, ki so kazali na potrebo po razstrupljanju na fizični in mentalni ravni.

Napitek za čiščenje
z okusom po kavi, za trdno
zdravje
1. korak
Zajemite žlico prahu in jo prelijte s 150 ml vroče vode, premešajte. pursanga
2. korak
Pustite ga stati 10-15 minut
minut,
nato ga ponovno
premešajte. pursanga
3. korak
Napitek Pursanga pijte
dvakrat dnevno,
zjutraj
in zvečer. pursanga
pursanga Priporočeno trajanje terapije je 30 dni.
pursanga Po ajurvedskih načelih bi morali razstrupljanje ponoviti dvakrat letno.
Na tisoče ljudje že ceni učinke temeljitega razstrupljanja krvi s sredstvom Pursanga.
pursanga

Marjana Vega

Pred šestimi meseci sem hudo zbolela in očitno po tem nisem popolnoma okrevala. Še vedno sem občutila šibkost, glavobole in kašelj, pogosto pa sem imela tudi povišano telesno temperaturo. pursanga Predpisali so mi cel kup tablet, vključno z močnimi antibiotiki. A nič mi ni pomagalo. pursanga

Nato so mi priporočili sredstvo Pursanga? Sprva nisem verjela v njegovo učinkovitost in bila sem izjemno presenečena, ko se je moje stanje izboljšalo. Dobesedno čez en teden so vsi neprijetni simptomi in izčrpanost izzveneli, telesna temperatura je postala normalna, prenehala pa sem tudi kašljati.

Nato sem izvedela, da je to sredstvo namenjeno vsakomur, zlasti starejšim, ki imajo viskozno in gosto kri. Lahko se uporablja za različna zdravstvena stanja: pursanga bronhitis, astmo, alergijske reakcije, nizek krvni sladkor in holesterol, okužbe in prehlade in celo krvne strdke. Tudi za starša sem naročila sredstvo Pursanga in prepričana sem, da ga bosta cenila kot preventivno sredstvo. pursanga


45
pursanga

Edvin Tomaž

Zadnje čase me stalno nekaj muči, ko mi neha teči iz nosa, pričnem kašljati, ko se neha kašelj, se prehladim ... Neskončna vrsta bolezni je skorajda moja vsakodnevna rutina. pursanga

Nekega dne me je obiskala mama in mi prinesla napitek Pursanga rekoč, da je to posebno zdravilno sredstvo za krepitev imunskega sistema. Pričel sem ga jemati in bil res presenečen nad rezultati.

Že po enem mesecu sem lahko popolnoma pozabil na kakršne koli težave. Počutim se močnega in zdravega in polnega energije. pursanga Ponovno sem pričel z jutranjim tekom in bolečine v hrbtu in križu so izginile. Brez diet sem izgubil tudi 8 kg!

Zdaj imam sredstvo Pursanga vedno v torbi z medicinskimi pripomočki. To je res kakovosten napitek in ne zamenjam ga za nič na svetu. pursanga


38
pursanga

Diana Petrič

Naš družinski zdravnik mi je priporočil lasersko čiščenje krvi, vendar to stane cel kup denarja in si ga ne morem privoščiti. pursanga

Začela sem se torej ozirati za alternativnimi rešitvami in našla sem sredstvo Pursanga. Napitek ima zelo prijeten okus po kavi in prijetno diši, priprava je enostavna, po njem pa se počutim močnejša in krepkejša, kot bi spila skodelico sveže skuhane kave. pursanga

Preden sem ga preizkusila, so me mučile alergije in glavoboli, moja koža je bila upadla in se mi je luščila. Po enem ciklu terapije s sredstvom Pursanga so vsi moji simptomi izzveneli. Zdaj bi lahko premikala gore pursanga - neverjeten občutek!

Res sem vesela, da sem se znebila svojih težav z zdravjem, počutim se 10 let mlajšo in 15 kg lažjo. pursanga


51
pursanga

Henrik Dolinšek

Z leti se mi je zdravje vedno bolj slabšalo, krvni tlak mi je pričel nagajati, težave sem imel tudi s potenco pursanga in tega res ne bi priporočil prav nikomur.

Nisem si želel invazivnih terapij, sosed pa mi je večkrat omenil svoje izkušnje s sredstvom Pursanga, napitkom za razstrupljanje telesa. Odločil sem se, da ga preizkusim. In ni mi bilo žal.

Krvni tlak se mi je normaliziral, splošno počutje izboljšalo, moja erekcija pa je takšna, kot je bila nekoč! Z ženo sedaj preživljava druge medene tedne, to je nekaj najboljšega, kar se nama je kadar koli zgodilo! Zdaj naju zdravje nič več ne skrbi, cikel terapije s sredstvom Pursanga vsakih šest mesecev bo poskrbel za daljšo življenjsko dobo! pursanga


44
pursanga

Gizela Belin

Pred nekaj leti sem šla na počitnice v Indijo in k sreči spoznala lokalno alternativno medicino. pursanga Ta rastlina s skrivnostnim imenom je tam izjemno spoštovana. pursanga Uporablja se v medicinske, kozmetične in preventivne namene. Vendar jo tam uporabljajo v čisti obliki in ni prav prijetnega okusa, zato je moraš, če želiš doseči želeni učinek, popiti kar precej.

Za sredstvo Pursanga so mi povedali lokalni prebivalci - pijača na osnovi neema z okusom po kavi. pursanga Preizkusila sem ga in bil mi je prav všeč, zato sem nekaj paketov kupila za domov.

Obetala si nisem prav veliko, le popila sem ga zjutraj in zvečer in kmalu se je zgodil čudež - nič več ne občutim kronične utrujenosti in migren, bolje spim, moja raven energije se je izboljšala, poleg tega pa sem tudi shujšala!

Nekaj časa sem potrebovala, da sem tu našla kontakte proizvajalca, vendar sem, ko sem odkrila vašo spletno stran, sredstvo takoj naročila po izjemno ugodni ceni (tudi tam je bila njegova cena namreč precej višja). Vsa moja družina je sedaj zasvojena s to pijačo, pa tudi moja prijateljica, in vsi so izjemno srečni. Mamina hipertenzija je izginila, očeta sklepi ne bolijo več in moj brat se je znebil vedno zamašenega nosu.


63
Kako naročite sredstvo Pursanga?
pursanga
1. korak
Izpolnite obrazec za naročilo in vnesite svoje kontaktne podatke.
pursanga
2. korak
Počakajte na klic operaterja, da se dogovorite o podrobnostih naročila.
pursanga
3. korak
Prejmite paket in ga plačajte na način, ki vam ustreza.
pursanga
4. korak
Preberite navodila in pričnite cikel razstrupljanja s sredstvom Pursanga.
pursanga
Ajurvedska tradicija, znanstven pristop
pursanga Nevtralizira toksine, bakterije, viruse
pursanga Preprečuje kopičenje škodljivih snovi
pursanga Krepi imunski sistem & učvrsti splošno zdravje
Pursanga
Najdite harmonijo telesa, duha in misli
pursanga Instant napitek za čiščenje krvi
pursanga
Izpolnite obrazec in dobite napitek Pursanga s 50-% popusta
78 EUR
39 EUR