Skip to content Skip to footer

Splošni pogoji

Prosimo, da pred uporabo spletnega mesta https://www.top-produkt.si, ali katerekoli druge storitve, ki jo izvaja top-produkt.si (“nas”, “mi” ali “naše”), natančno preberete ta splošna določila in pogoje (“Splošni pogoji poslovanja”, “Pogoji”, “Pravila in pogoji”).

Vaš dostop do in uporaba storitve je pogojena s tem, da sprejmete in upoštevate te pogoje. Ti pogoji veljajo za vse obiskovalce, uporabnike in druge, ki dostopajo do vsebine oz. storitve ali jo uporabljajo.

Z dostopom ali uporabo spletne strani top-produkt.si, se strinjate, da vas zavezujejo ti pogoji. Če se ne strinjate s katerim koli delom pogojev, ne morete dostopati do vsebin ali storitev na spletni strani top-produkt.si.

Naročila

Če želite naročiti kateri koli izdelek ali storitev, ki je na voljo prek storitve (“Naročilo”), boste morda morali predložiti določene informacije, pomembne za vaše naročilo, vključno z, brez omejitev, vašim e-poštnim naslovom, polnim imenom, naslovom, telefonsko številko itd.

Vsebina

Copyright © 2022 top-produkt.si – Vse pravice pridržane.

Vse informacije, teksti in podobe na spletnem mestu so predmet avtorske zaščite ter drugih oblik zaščite intelektualne lastnine.

Prepovedano je kakršno koli reproduciranje, razen izključno za osebno uporabo in v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti tudi vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah.

Naša spletna stran vam omogoča, da objavljate, povezujete, shranjujete, delite ali kako drugače dajete na voljo določene informacije, besedila, grafike, videoposnetke ali drugo gradivo (»vsebina«). Odgovorni ste za vestno objavljanje vsebin na spletnih straneh, socialnih omrežjih in drugih straneh, ki so povezane s spletno stranjo top-produkt.si, ali na spletni strani top-produkt.si, brez kakršne koli oblike psovanja ali pisanja sovraštva z obveznostmi do moralnih standardov.

Povezave do drugih spletnih strani ali spletnih strani, ki jih upravljajo tretje osebe

Naša storitev lahko vsebuje povezave do spletnih strani tretjih oseb ali storitev, ki niso v lasti ali pod nadzorom upravitelja spletne strani top-produkt.si.

Spletna stran top-produkt.si, nima nadzora nad vsebino, politiko zasebnosti ali praksami spletnih mest ali storitev tretjih oseb in ne prevzema nobene odgovornosti. Nadalje priznavate in se strinjate, da top-produkt.si, ne odgovarja ali neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, ki jo povzroči ali domnevno povzroči ali se nanaša na uporabo ali na katero koli vsebino, produkt ali storitev, ki so na voljo na teh spletnih mestih ali storitvah.

Spremembe

Pridržujemo si pravico, da po lastni presoji kadar koli spremenimo ali zamenjamo te pogoje. Če je revizija bistvena, bomo poskušali zagotoviti vsaj 14-dnevno obvestilo pred začetkom veljavnosti novih pogojev. Kaj predstavlja bistveno spremembo, bomo določili po lastni presoji.

Kontakt

V primeru, kakršnihkoli vprašanj v zvezi z splošnimi pogoji, nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca na spletni strani oz. preko naslednjih kontaktnih podatkov:

https://www.top-produkt.si

support@top-produkt.si

“Splošni pogoji” je avtorsko delo in s tem avtorsko zaščitena. Prepovedano je kakršnokoli kopiranje in uporaba! Vse pravice pridržane top-produkt.si.